Kniha: Umenie holenia britvou
Kniha: Umenie holenia britvou
Mozno niekomu pomoze (je to anglicky) : http://www.shavemyface.com/downloads/Th ... -Shave.pdf
Re: Kniha: Umenie holenia britvou
Díky za link. Na první pohled to vypadá na zajímavou shrnující publikaci o holení břitvou. Pro začátečníky jistě spousta nových informací - břitvy, broušení, obtahování, kosmetika a vlastní holení. Až bude čas tak si ji asi také pročtu.
Akorát to tam pišou americky.
Nezoufejte kolegové !
Již jsem se dal do překládání a zanedlouho bychom tu měli mít i přeloženou verzi. Průběžně budu aktualizovat stav překladu, zatím jsem u toho strávil necelých dvacet minut, takže se nelekejte, tohle je jenom začátek. Zároveň bych se chtěl zeptat, zda byste měli zájem o upravenou verzi této knihy, doplněnou o pár obrázků a detailů. Vždy rád uslyším reakce, kritiku (raději pozitivní samozřejmě ) i nápady a návrhy na budoucí překládání.
Stav překladu: 32,5%
Již jsem se dal do překládání a zanedlouho bychom tu měli mít i přeloženou verzi. Průběžně budu aktualizovat stav překladu, zatím jsem u toho strávil necelých dvacet minut, takže se nelekejte, tohle je jenom začátek. Zároveň bych se chtěl zeptat, zda byste měli zájem o upravenou verzi této knihy, doplněnou o pár obrázků a detailů. Vždy rád uslyším reakce, kritiku (raději pozitivní samozřejmě ) i nápady a návrhy na budoucí překládání.
Stav překladu: 32,5%
Naposledy upravil(a) Grexx dne 03 srp 2013, 17:55, celkem upraveno 1 x.
Přeložené materiály
Ralf Aust břitva 7/8 - recenze
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
The Art Of Straight Razor Shave (Umění holení břitvou) - překlad: 63% korekce: 27,5%
No nechci na tebe nějak tlačit, je to záslužná a zdlouhavá práce.
Bude to ještě dneska ?
Bude to ještě dneska ?
V noci slyším i vousy růst
Neodvažuji se stanovovat přesný termín, ale předpokládám, že dnes bych se mohl dostat přibližně na 32,5 - 45%Vousáč píše:No nechci na tebe nějak tlačit, je to záslužná a zdlouhavá práce.
Bude to ještě dneska ?
Přeložené materiály
Budiž požehnána Vaše práce, pane kolego! Pro nás, anglicky nechrochtající, jsou totiž překlady chytráčka googlíčka dosti nestravitelné.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Abych pravdu řekl, tak pro mne jsou překlady strýčka Googla někdy docela vtipné, ovšem někdy také urážející svou nepřesností.Zipíno píše:Budiž požehnána Vaše práce, pane kolego! Pro nás, anglicky nechrochtající, jsou totiž překlady chytráčka googlíčka dosti nestravitelné.
Přeložené materiály
Už předem děkujeme za ten čas a úsilí které tomu musíte věnovat. Těším se na výsledek
Hledám dobrovolníka, který by byl ochoten podílet se na korektuře (jak pravopisu, tak smyslové stránky věci), také z toho důvodu, že nechci tolik zneužívat své druhé polovičky, která mimochodem dělala korekturu recenze na břitvu 7/8 od Ralfa Austa. Kdo by měl zájem, tak ať pošle SZ nebo odepíše tady na fóru.
Přeložené materiály