Holení hlavy strojkem
Re: Holení hlavy strojkem
Určitě to bude lepší jak klasická škrabka, nicméně osobně se chci vydat opačnou cestou - bagr a časem snad třeba i břitva...
Díky moc. Když už nic, tak je to aspoň zajímavé, hlavně to autíčko na holení hlavy.
Tady je i video:
Tady je i video:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
A ještě elektrický strojek. To už je normální fréza.
http://shavercheck.com/best-electric-shaver-head/
http://shavercheck.com/best-electric-shaver-head/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kdyby to mělo i příklep , tak je to zároveň i masážní strojek
V noci slyším i vousy růst
Vousáč: To pobavilo
Tak v sobotu proběhlo prní holení hlavy bagrem. Šlo to dobře až na pár (za ušima nahoru) kde to ne a ne oholit do hladka, díky tomu jsem se tam vracel a trochu se pořezal - nic hrozného, ale po aplikace VPH to bylo veselý
Tváře šli uplně suprově a vzalo to vousy co jsem ani nechtěl... Krk nic moc, jednak si tam pres vousy pořadne nevidim a pak jsem ho měl červenej (podraždenej, pořezanej jsem tam nebyl)
Celkově vzato to bylo super a už se těším na další holení Myslím, že to bude lepší a lepší,doufám tedy...
Tváře šli uplně suprově a vzalo to vousy co jsem ani nechtěl... Krk nic moc, jednak si tam pres vousy pořadne nevidim a pak jsem ho měl červenej (podraždenej, pořezanej jsem tam nebyl)
Celkově vzato to bylo super a už se těším na další holení Myslím, že to bude lepší a lepší,doufám tedy...
Uton opět potvrdil, že je mistr videí. Tady platí jedna moudrost."Lepší jednou vidět, nežli 100x slyšet, nebo číst.
Naposledy upravil(a) dedek dne 02 kvě 2016, 23:18, celkem upraveno 1 x.
břítva, dýmka a žena se nepůjčují
Dík dedku, já to tak strašně nesnáším, když něco čtu a pak si k tomu ještě musím vygooglit obrázky, nebo to video. Tak když už si to najdu, dám to sem taky pro ostatní.
O holení hlavy teď vyšel moc hezký článek na blogu Sharpologist - link