Dnes jsem v jedné drogerii, při hledání jednoho nejmenovaného holícího krému, narazil na krém mé oblíbené značky.
Jedná s o krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME.
Jelikož jsem jej viděl prvně, sáhl po něm.
Velmi bohatá pěna, nevtíravá, tvrdší vůně, kterou mám rád, zkrátka vyzkoušejte a posuďte sami.
Cena -> 55,- Kč.
Krém je určen speciálně pro holení žiletkou, potažmo břitvou - alespoň na obalu to výrobce vysloveně udává.
EDIT RADGOST
Pozor, tento krém obsahuje silikon, který ničí jezevčí štětky
Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME
Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Krém na holení Nivea MILDE RASIER CREME
Zdravím, tuto pastu používám asi 2 měsíce a mohu doporučit. Manželka mě vyhnala s Barbusem, prý jí to připomíná dědečka, tak nevím. Změna je život a tak experimentujte!
Dobrý den,
taktéž jsem na tom stejně..
taktéž jsem na tom stejně..
Musím povedať že Nivea ma moc nenadchla , ale Barbus , ktorý ste mi doporučili je
špičkový.Myslím ten v tube , nie v tej okrúhlej krabičke a pri pomere cena výkon
89Sk za Niveu versus 29SK za Barbus ..
špičkový.Myslím ten v tube , nie v tej okrúhlej krabičke a pri pomere cena výkon
89Sk za Niveu versus 29SK za Barbus ..
Zkusit se má skoro všechno a já rád dám na rady zkušenějších kolegů - jakmile na ni narazím kupuju a sdělím své dojmy
Kdo se topí - i břitvy se chytá !!!
Vážení přátelé.
Nedalo mi to a zašel jsem do krámu pro tento krém, rozhodnut pro jeho testování.
Zrovinka byl u mě brácha je to takzvaný gelo(pěno)dlaňotvářič - rychlokvaška (sorry ted nepomlouvám), huba plná pupínků atd. No netušil jak se správně krém nebo mýdlo rozdělává a nanáší - zkrátka nic. Vytasil jsem se se svými proprietkami a všechno mu předvedl - ten čučel.
Zpět k NIVEE - krém v tubě je stříbrno-růžové barvy, krásně voní, ale tý pěny co se z něho dá udělat!! Stačila kapka velikosti třešně a to jsem to ještě přehnal a spousta pěny zbyla nevyužita a poputovala ke krokodýlkům do podzemí. Fakt krásná a bohatá pěna, dlouho drží, je vláčná, žádná tvrdá krusta. Pleť jako miminko, kochal jsem se tak že jsem se jednou fiknul to přiznávám, ale nebylo to břitvou naštěstí.
Závěr : podle mýho - všem vřele doporučuji - dal jsem na doporučení pánů Radgosta, Storka a Mushrooma a nezklamal jsem se. Dnes je Lukáše - brácha má svátek a hádejte co ode mě mimojiné dostane ??
Nedalo mi to a zašel jsem do krámu pro tento krém, rozhodnut pro jeho testování.
Zrovinka byl u mě brácha je to takzvaný gelo(pěno)dlaňotvářič - rychlokvaška (sorry ted nepomlouvám), huba plná pupínků atd. No netušil jak se správně krém nebo mýdlo rozdělává a nanáší - zkrátka nic. Vytasil jsem se se svými proprietkami a všechno mu předvedl - ten čučel.
Zpět k NIVEE - krém v tubě je stříbrno-růžové barvy, krásně voní, ale tý pěny co se z něho dá udělat!! Stačila kapka velikosti třešně a to jsem to ještě přehnal a spousta pěny zbyla nevyužita a poputovala ke krokodýlkům do podzemí. Fakt krásná a bohatá pěna, dlouho drží, je vláčná, žádná tvrdá krusta. Pleť jako miminko, kochal jsem se tak že jsem se jednou fiknul to přiznávám, ale nebylo to břitvou naštěstí.
Závěr : podle mýho - všem vřele doporučuji - dal jsem na doporučení pánů Radgosta, Storka a Mushrooma a nezklamal jsem se. Dnes je Lukáše - brácha má svátek a hádejte co ode mě mimojiné dostane ??
Gratuluji k perfektní pěně, nicméně já používám krém v kombinaci tmavěmodré i se stříbrnou barvou - tak jak je tuba na fotografii v prvním příspěvku.
ahaRadgost píše:Gratuluji k perfektní pěně, nicméně já používám krém v kombinaci tmavěmodré i se stříbrnou barvou - tak jak je tuba na fotografii v prvním příspěvku.
já mám tadyhletu (obrázek stažen z netu) je tam rozdíl jen v popiskách a v barvě krému, ale viděl jsem i tubu se zlatou kombinací na obalu místo stříbrné a i celou modrou no je toho asi mraky na trhu.
ještě jsem zapomněl poznamenat, že mi to trvalo tak dlouho, zkoušel jsem jednodenní, dvoudenní a čtyřdenní vous a musím říct - žádný problém
Ještě tady je ten zlatej krém - nerozumím tomu co je tam napsáno, na http://www.nivea.cz jsem nic podobnýho nenašel
Helemese, poohlédnu se po něm.
Díky za tip.
Díky za tip.