DON - Voda po holeni
Je to podivuhodne, ze jeste nikdo zde nepopsal tenhle produkt.
Jestli si dobre pamatuji, tak se prodaval jeste v dobach, kdy mi nerostly vousy tedy v polovine 80.tych let.
Mozna jeste drive, to uz ale nevim.
Vseobecne se ale jedna o produkt dostupny v klasickych kamennych drogeriich v CR.
Baleni = sklenicka o obsahu 100ml stoji kolem 38,-kc, coz je cena opravdu lidova.
Vyrobce je : Spolpharma s.r.o. z Usti nad Labem.
www.spolpharma.eu/pánská-kosmetika.aspx
Chemicke slozeni produktu je myslim si pomerne dobre, a ve srovnani s jinymy produkty ceske vyroby az excelentni..
Nejake opravdu spatne substance neobsahuje.
http://www.codecheck.info/kosmetische_m ... holeni.pro
Vune je zajimava, sladce kvetinova, lehce mentolova, z vytazky s bylinek (rapik lekarsky, ten zklidnuje podrazdenou pokozku) Osobne jsem pomerne udiven, ze i produkt za 38,-kc ma pomerne solidni vuni. Samozrejme ze vnimani vune (jakehokoliv kosmetickeho produktu) je u kazdeho cloveka indiviulani.
Me osobne tahle vune nepripada spatna.
Mnohem vice nez z vuni jsem vsak spokojen s ucinky teto vody po holeni, nebot skutecne velmi dobre zvlacnuje suchou pokozku (asi vyssi obsah glycerinu nez v jinych vodach po holeni)
Po naneseni teto vody po holeni na tvar a naslednem rozetreni rukou se na obliceji tvori az lehoulinka pena, ktera vsak rychle zmizi. Kuze tvare je pak nasledujici hodiny perfektne vlacna a "mastna" coz mam rad. Nejake stahovani kuze a vysusenost neexistuji!
Palivost je zcela minimalni a zcela v norme. I pres pridany mentol jsem toho nazoru, ze tahle voda po holeni neni nijak chladiva, coz me osobne velmi vyhovuje.
(na rozdil od "DON - kremu na holeni" ze stejne serie, ten mi pres svuj obsah mentolu nevyhovuje, nebot ma pomerne velky chladici ucinek a to ja nemam rad)
Osobne pouzivam tuto vodu po holeni rad, a kdo nema v umyslu platit hrisne penize za drahe znackove vody po holeni, ten zde bude velmi mile prekvapen.
Ludwig
DON - Voda po holeni
DON - Voda po holeni
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Re: DON - Voda po holeni
No jasně DON.... ,kolínská mého "pubertálního "věku či pár let po něm.. ,jako kdyby se zastavil čas,byl tuším i krém na holení myslím,ne?
MERKUR Solingen - 37 001
S chválou se připojuji, DONa používám občas a je to kvalitní produkt, ale radši mám kosmetiku od Alpy.
Carpe diem
jo, je s mentolem a příjemně chladí v horkých dnechPedrosjan píše:byl tuším i krém na holení myslím,ne?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Tak přátelé hodně nemilá zpráva, právě jsem se dozvěděl, že této legendární vody DON je patrně definitivní konec. Už se prý nevyrábí a to co je po skladech jsou jen její zbytky. Takže Vám doporučuji, abyste si ji co nejdřív někde vyhledali a zamluvili. Jinak se taky může stát, že už nebude k dostání. Holení a zvláště břitvou zdar Serfik
Odkud mas tuhle zpravu?
Byla zastavena vyroba holiciho kremu DON, ale tahle voda by se mela i nadale vyrabet...
Byla zastavena vyroba holiciho kremu DON, ale tahle voda by se mela i nadale vyrabet...
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Dnes jsem byl v kontaktu s asi 4 obchody a všude mi shodně tvrdili, že vodu stahují z pultů a doprodávají. Dokonce někde ji už prodávají s prošlou záruční lhůtou. Vzal jsem je všechny 11ks po 23 Kč - to je lidovka chlápek tvrdil, že jde teď na dračku, prý tam přišel chlápek co jich vzal 50!Wiking píše:Odkud mas tuhle zpravu?
EDIT: zítra to ověřím ve Spolpharmě
Tak vážení břitevníci,
je to pravda, ale není to zas až taková tragédie přímo u výrobce jsem zjistil, že jeden z dodavatelů, který vyráběl typickou vůni pro DON se rozhodl skončit a už ji nebude dodávat. Proto výroba této oblíbené vody skončila i ve Spolpharmě, ta teď hledá nového dodavatele vůně a pak by případně zvážila obnovení výroby. Nicméně je už teď jisté, že půjde o jinou vůni, nikdy to už nebude starý dobrý DON! Ale třeba nás výrobce příjemně překvapí
Serfik
je to pravda, ale není to zas až taková tragédie přímo u výrobce jsem zjistil, že jeden z dodavatelů, který vyráběl typickou vůni pro DON se rozhodl skončit a už ji nebude dodávat. Proto výroba této oblíbené vody skončila i ve Spolpharmě, ta teď hledá nového dodavatele vůně a pak by případně zvážila obnovení výroby. Nicméně je už teď jisté, že půjde o jinou vůni, nikdy to už nebude starý dobrý DON! Ale třeba nás výrobce příjemně překvapí
Serfik
Zdravím Vás Břitevnívci,serfik píše:Tak přátelé hodně nemilá zpráva, právě jsem se dozvěděl, že této legendární vody DON je patrně definitivní konec. Už se prý nevyrábí a to co je po skladech jsou jen její zbytky. Takže Vám doporučuji, abyste si ji co nejdřív někde vyhledali a zamluvili. Jinak se taky může stát, že už nebude k dostání. Holení a zvláště břitvou zdar Serfik
dostala se mi do ruky zpráva, že jsou výprodeje Donu 50 ml vody po holení za 15 -16 Kč v obchodech Levné potraviny.
Neříkám, že je to cena super, ale v ÚL jsem DON již nikde neviděl, jen v této prodejně.
Jen upozorňuji, že jsem zakoupil testovací kus a DON má na víčku info o spotřebě. Tam strojí spotřebujte do roku 2011. Ale rozdělal jsem DON a přivoněl jsem si a pořád voní i teče. Jestli je tam přesně 50 ml tak to jsem neměřil. Ale zase nevěřím, že se vypařilo moc. Uzávěr sedí dobře a DON neteče.
Foto ve velkém rozlišení obalu
4608 x 3456 pix
http://1drv.ms/1SFOAMb
Obchodní doklad v PDF
http://www.spolpharma.com/media/91ba780 ... 0100ml_pdf nebo v odkazu s fotkou.
Takže pokud někdo má zájem.....
Přeji pěkné ráno
David
Naposledy upravil(a) david_ul dne 23 čer 2015, 12:41, celkem upraveno 2 x.
David a jeho žiletky
Mám pocit, že asi DONa nikde neseženu. Náhodné menší smíšené zboží a drogerie jsem navštívil a stále nenašel. Nemáte někdo tip?