Zdravím všechny

Tak hlásím že se holím stále břitvou, holím se asi tak 3x v týdnu a bagr jsem použil asi tak 4x za celou dobu. Dnes jelikož začínám chodit dlouho z práce a doma je stále nějaký chaoz

tak jsem vytáhnul bagr Kent. Mám krém Taylor of Old Bond Street Aloe Vera mimo jiné který už pomalu dodělávám a moc s ním nešetřím,

jelikož jsem se zbláznil a nakoupil zásobu různých krémů a mýdel do zásoby jak kdyby měla být válka

Takže pěnu jsem si krásně vyšlehal v malé nerez misce štětkou Kent, kterou jsem se naučil posadit na obyčejmý hrnek s horkou vodou

pěna zůstává dost dlouho teplá

vyšlehal jsem si asi jen půlku, zbytek na tváři, bez jakýkoliv přípravy jen opláchnul teplou vodou a zbytek dodělal na tváři. V bagru mám žiletku Derby zelenou, kterou jsem musel korkovat, protože před tím jsem jí zkoušel v shawetě a pořezal a poškrábal jsem si celou pusu a krk

holil jsem se s ní asi 3x. Takže nejdřív po směru, krásně to klouzalo, potom jsem si dal zase pěnu z misky, která byla krásně teploučká, proti směru za chvilku vše hotové a tvářička jako dětská prdelka, žádný říznutí, nikde to netahalo, žádný podráždění na krku,

myslím že ani dětská prdelka není tak hladká

tak sakra proč mi to nejde tou břitvou taky tak

už přestávám věřit, že se tak dá oholit i s břitvou

s břitvou to není takové ani na po čtvrtý

tak kde je ta chyba??

Samozřejmě to nevzdávám a budu to zkoušet zatím stále

To co mám dneska na hubě se mi ještě nikdy s břitvou nepovedlo