Dobrý den kolegyně a dobrý den kolegové,
Nabízím Vám k přečtení další recenzi na holící štětec Yaqi jménem Rainbow. Materiál holícího štětce je syntetika a pryskyřice.
Hned na začátek musím napsat, že štětec není pro mě. Je pro kamarádku.
Na hlavní fotografii je vidět holící strojek Yaqi viewtopic.php?f=69&t=3450, čepelky Gillette Wilkinson Sword viewtopic.php?f=67&t=3411, krém na holení Barbon viewtopic.php?f=92&t=3178&p=40296&hilit=barbon#p40296 a voda po holení Barbon viewtopic.php?f=93&t=3176&p=40292&hilit=barbon#p40292
Rychlý popisek:
Výrobce: Yaqi
Chlup: syntetika měkčí varianta. Probarvená do červeno zrzavé.
Rukojeť: pryskyřice v sedmi barvách od oranžové po modrou. Postup barev ze spodní části do horní části. Tak pojďme na to…. Oranžová, červená, žlutá, zelená, modrá, fialová a zase modrá.
A teď nějaké čísla o velikosti:
průměr uzlu je 26 mm
výška celého štětce: 127.6 mm
1. výška syntetiky 52 mm
2. šířka chlupu 53-54 mm
3. šířka uzlu ve štětci 28 mm
4. nejužší místo na rukojeti 26.5 mm
5. nejširší místo na rukojeti 38.3 mm
6. výška rukojeti 74,9 mm
Váhu nevím. Nevážil jsem.
Kde jsem nakupoval:
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 4c4dhiIUaM
Připomínám, že díky dámám a pánům co nám řídí EU a zemi nabízím možnost nákupu i výrobky značky Yaqi na polském e-shopu:
https://barbercompany.pl/yaqi-brush/
A jak vypadá obchodní balení: holící štětec je zabalený do papírové krabičky. Samotný štětec je ještě zabalený (ručka) do slabého jemného papíru. Ten slouží proti poškrábání.
Velikost obchodního balení: 129 x 53.1 x 52.6 mm.
V době nákupu holící štětec stál 14.86 $.
Krabička pro štětce na rok 2021 bude oválná tvrdá tuba a štětec bude obalený do hadříku podobnému na čištění displeje telefonu.
Rukojeť: na spodní části je ještě stará verze označení. Je tam napsáno Yaqi Brush professional 26 mm. Všechny písmena jsou vybroušená a obarvená na bílo.
Samotná rukojeť se dobře drží. Výkroj krásně pasuje na střední ruku a padne krásně do ruky. Výkroj rukojeti mi pasuje přesně na palec.
Syntetika Red Tip Synthetic je hodně podobná typu Tuxedo. Akorát tato verze je obarvená do červeno zrzava. Syntetika je měkká a krásně vypracuje mýdlo či krém. Samotný chlup není tvrdý. Krásně drží vodu a šlehačka drží na štětci.
Vyčištění štětce po holení je jednoduchá a není tam zádrhel. Štětec se čistí pouze jarem a teplou vodou.
U fotografií jsem schválně zvolil tmavší varianty. Chtěl jsem, aby byla vidět barevná rukojeť. Také zkouším nové pozadí na fotografování věcí na holení.
Fotky Vám zde přidám. Kdo má tento štětec nechť napíše také své poznatky.
David
Yaqi 26mm Rainbow Handle Red Tip Synthetic Hair Shaving Brush
Yaqi 26mm Rainbow Handle Red Tip Synthetic Hair Shaving Brush
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
David a jeho žiletky