Dobrý deň
neuvažuje sa o znovu sprevádzkovaní podpory TAPATALK?
TAPATALK plugin
-
Radgost
- admin
Re: TAPATALK plugin
Přiznám se, že o tom už neuvažuju.
Jednu dobu jsem do zdrojového kódu fóra podporu pro Tapatalk vložil, ale nedělalo to dobrotu tak jsem to zrušil.
Jednu dobu jsem do zdrojového kódu fóra podporu pro Tapatalk vložil, ale nedělalo to dobrotu tak jsem to zrušil.
-
Kipe
Jsem moc rád, že aktualizace přinesla zlepšení a děkuji za práci, kterou na tom Radgost odvádí. Sice jsem taky dlouho toužil po podpoře Tapatalk, ale jak ji teď zahnojili reklamou a začali chtít platit, tak nazdar bazar, ať si to strčí někam. Spíš bych se chtěl zeptat na nějakou budoucí podporu responsive designu pro mobily a tablety. Tak z 50% chodím na fórum z mobilu a na čtení se to se zaťatými zuby dá snést, ale něco napsat, to už je bída.
-
vsezved
@Kipe
Já na telefonu používám Chrome, vždy musím nastavit "Verze webu pro PC" a nemám vůbec problém se zobrazením. Pokud použiju jiný prohlížeč bez tohoto přepnutí, je to tragedie, ale takhle je to OK. Telefon mám 5,2 palců a rozlišení 1920/1080. Co přesně ti vadí?
Já na telefonu používám Chrome, vždy musím nastavit "Verze webu pro PC" a nemám vůbec problém se zobrazením. Pokud použiju jiný prohlížeč bez tohoto přepnutí, je to tragedie, ale takhle je to OK. Telefon mám 5,2 palců a rozlišení 1920/1080. Co přesně ti vadí?
-
raiderkilo
Aké reklamy v Tapatalk? Návrhy stránok/for? Tie sa dajú zrušiť v nastaveniach.
Till Valhalla
-
Radgost
- admin
Osobně v Androidu používám Firefox a se zobrazením fóra a jeho čtením problémy nemám.Kipe píše: ↑21 dub 2017, 10:23 Jsem moc rád, že aktualizace přinesla zlepšení a děkuji za práci, kterou na tom Radgost odvádí. Sice jsem taky dlouho toužil po podpoře Tapatalk, ale jak ji teď zahnojili reklamou a začali chtít platit, tak nazdar bazar, ať si to strčí někam. Spíš bych se chtěl zeptat na nějakou budoucí podporu responsive designu pro mobily a tablety. Tak z 50% chodím na fórum z mobilu a na čtení se to se zaťatými zuby dá snést, ale něco napsat, to už je bída.
-
raiderkilo
Používam Chrome, zo zobrazením problém nemám. Tapatalk ponúka integráciu všetkých fór, ktoré sledujem do jedného "miesta" vrátane notifikácie.
Till Valhalla