Manžel používá na holení břitvu s vloženou žiletkou. Dlouholetým používáním vypadl nýtek, který ji držel pohromadě.V okolí bydliště jsme nenašli nikoho, v krajské městě si opravář netroufl na tuto opravu. Šikovné ruce pana Smékala si dokázaly poradit a břitva je zas ke spokojenosti mého manžela jako nová. Chválíme a děkujeme! Herzikovi
Tak ako viacerí, poslal som svoju britvu na nabrúsenie k Petrovi. Perfektná a korektná komunikácia, výborne a rýchlo odvedená práca, mimo rámca dohovoru navyše prihodil aj prenitovanie britvy (v ďalších úpravách okrem prebrúsenia som mu dal totiž absolútne voľnú ruku) a v podstate to všetko za smiešne peniaze - ten chlapík vie čo robí a robí to na 130 percent. Jednoznačne môžem len odporučiť.
Rozšiřuji řady spokojených. Břitva se vrátila jako nová,Petr jí věnoval maximální péči. Nezbývá mi,než závidět mu jeho zručnost spojenou se znalostí broušení a údržby. Čekal jsem,že se Břitva bude několikerým holením "usazovat",ale bere zcela bezchybně (někdy i s masem ).