Dobrý večer
Níže foto pánského holičství Alfred Dunhill v londýnské čtvrti Mayfair.
Ceny nejsou lidové. Tradiční střihání vlasů: 50,- peněz. Vlasová lázeň 20 minut: minimálně za 30,- peněz. Holení: 35,- a deluxe za 55,- místních peněz.
Přijemné prostředí a zážitek lepší divadla. Možná inspirace pro někoho šikovného.
Pohodu + Jazz všem přeji.
GENTs holičství ve fotografii aneb Kam chodíme i nechodíme
GENTs holičství ve fotografii aneb Kam chodíme i nechodíme
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
Re: GENTs holičství ve fotografii aneb Kam chodíme i nechodíme
Ahoj Mudr ci,
úplně cítím tu směsici vůní která mě vždy vítala v holičství u pana Sobka. Těch tajemných mističek, kelímků a dóziček plných různých voňavých ingrediencí. Myslím, že při vstupu do vyfoceného království, se otevře podobný ráj vůní a ta zvláštní atmosféra pohody a zastaveného času.
úplně cítím tu směsici vůní která mě vždy vítala v holičství u pana Sobka. Těch tajemných mističek, kelímků a dóziček plných různých voňavých ingrediencí. Myslím, že při vstupu do vyfoceného království, se otevře podobný ráj vůní a ta zvláštní atmosféra pohody a zastaveného času.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dobry vecer, Mudr Ci.
Ja si v Londyne rad zajdu do Jermyn st. a navstivim mistni uzasne barber shops jako Old Taylor of Bond Street ci Truefitt & Hill. Citim se tam vzdycky jak dite v hrackarstvi!
Ja si v Londyne rad zajdu do Jermyn st. a navstivim mistni uzasne barber shops jako Old Taylor of Bond Street ci Truefitt & Hill. Citim se tam vzdycky jak dite v hrackarstvi!
... stále jsme hravými chlapci co se již maminky za sukně nedrží.
Foťte a přikládejte obrázky prosím.
Klidné odpoledne
Foťte a přikládejte obrázky prosím.
Klidné odpoledne
Holení se Břitvou je láska dobrovolně zpečetěná vlastní krví. Laskavý rituál a Partnerka celým životem…
sparq píše:Dobry vecer, Mudr Ci.
Jermyn Street - Divadlo Hračkářství pro dospělé pány. Pro ty - kdo ještě může a pro mladé muže.
Naposledy upravil(a) MUDr c dne 09 bře 2009, 01:11, celkem upraveno 3 x.
druhá 1/2
Ách joooooooooo, ách joooooooooo.
hmmmmmmmmm ách joooooooo to je nádhera Dělat v bance, tak mě zavřou za defraudaci .
hmmmmmmmmm ách joooooooo to je nádhera Dělat v bance, tak mě zavřou za defraudaci .
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Vskutku úchvatné.
Hmmm, ty klobouky mi zahrály do noty. Pánové, nosíte klobouk? (jinak, těéééééch jezevců, až mi oko zaslzelo...)
Klobouk nenosím.
V kloboucích potkávám pouze místní "umělce a intelektuály" - pánové prominou, vypadají s nimi jako idioti.
Klobouk se musí umět nosit.
Především musí být oblečení s kloboukem sladěno, jinak to potom dopadá tak, že člověk vypadá jako buran.
Samozřejmostí při nošení klobouku je řádná fazóna - člověk by měl být řádně oholen a učesán.
Vlasatá, neoholená individua ve zežmolkovatěném kabátě a s něčím co snad kdysi bývalo kloboukem působí, alespoň na mě otřesně.
V kloboucích potkávám pouze místní "umělce a intelektuály" - pánové prominou, vypadají s nimi jako idioti.
Klobouk se musí umět nosit.
Především musí být oblečení s kloboukem sladěno, jinak to potom dopadá tak, že člověk vypadá jako buran.
Samozřejmostí při nošení klobouku je řádná fazóna - člověk by měl být řádně oholen a učesán.
Vlasatá, neoholená individua ve zežmolkovatěném kabátě a s něčím co snad kdysi bývalo kloboukem působí, alespoň na mě otřesně.