Fajfka
Re: Fajfka
Tak včera večer jsem dostal snad zbytek z těch základních informací nutných k pořádnému zafajčení Není nad to, moc si o tom promluvit z očí do očí a hned si nechat opravit chyby od zkušenejšího kolegy! Hned jsem dostal i příležitost ochutnat nový tabáček, takže asi už i vím, co vezmu příště až mi dojde Rattray´s
Nuže, přivedl jsem k fajfčení Mutyho, tedy nezbývá abych si pořídil dýmku zase jednou pro sebe...
Chválím
Tak doteď jsem myslel ,že takhle ujetej jsem jenom já sám!A najednou koukám,že spřízněných duší tzn. ctitelů dýmek,zbraní, břitev a snad i nožů, je tu hooooodně! a to je dobře.Teprve dneska jsem se dostal na tohle vlákno a koukám jako blázen!Tak já jen malinkatej hec.dejv píše:Když hec, tak se teda taky připojím
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
no a ešte ak si čítal niečo od HEINLEINA, tak sa nečudejem ničomu
edit: ale ak nie, vôbec to nevadí
edit: ale ak nie, vôbec to nevadí
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Tolik krásy pohromadě - nádhera.
Pak že život není báječný - jen pro ten dnešní den stojí zato žít.....
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Máš na mysli: Měsíc je drsná milenka, Kočka, která prochází zdí, Hvězdná pěchota, Cizinec v cizí zemi, Starman Jones, Metuzalémovy děti, Dost času na lásku, Číslo bestie, Dvojník, Tunel do nebes, Hvězdný kadet, Hvězdný Lummox, Vezmi si skafandr a běž, Friday, Cesta slávy, Job, Vládci loutek, Až za slunce západ plout.....?irenko píše:no a ešte ak si čítal niečo od HEINLEINA, tak sa nečudejem ničomu
Naposledy upravil(a) Zipíno dne 02 úno 2011, 22:23, celkem upraveno 1 x.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To samozřejmě není zdaleka všechno,ale tady nejsem od chlubení.Je až překvapivé kolik lidí se stejnými "koni" se sejde na jednom fóru.Lidí,kteří ctí staré,osvědčené hodnoty,fandí poctivé a kvalitní práci.Sami jí umějí odvést a většina ctí tradice.Je to zvláštní.Možná by to byl námět na nějaký sociologický průzkumPetrS píše:Tolik krásy pohromadě - nádhera.
Život JE samozřejmě báječný,když člověku nic podstatného nechybí a o radosti se má s kým podělit.To myslím všeobecně.Kolikrát jsem si se svým kamarádem říkal,že sice nejsme boháči,ale ani bychom jimi být nechtěli.Představa co by to asi muselo být,aby si takovej pracháč udělal radost,nás moc nelákala.Co by asi řekl na naši zašlou a rezavou břitvu z bejzru,nebo jetému obtahováku z aukra.No vida a nás to nadchne.A takových věcí je hromada.Třeba když jsem si splnil klukovskej sen a přinesl domů prvního Peacemakera....ale to je zase jiná kapitola,nebo vlastně fórum. ,nebo Petersonka...
P.S.A Heinleina čtu taky
Nápodobně, Henlein je fajn. Tedy to jsme se opravdu tady sešli v hojném počtu, příští sraz bude stát za to!
no hlavně aby mi to vyšlo!