Jarní setkání Břitevníků 2011
Re: Jarní setkání Břitevníků 2011
No rad by som sa zucasni, uvidim ale jak to bude vychadzat casovo. Predsa len by sa mi zislo nieco sa este naicit okolo toho. Predsa som len zaciatocnik, i kde uz viac ako pol roka som sa nicim inym nez britvou neholil. Ale stale sa je co ucit hlavne okolo brusenia - obtahovania. A ak by na zjazde predavali aj nejake veci - chromoxid, brusne kamene, vodu po holeni od artifexa atd. tak by sa naozaj oplatilo pozriet.
Naozaj sa oplatí príjst, když už pro nic jiného, tak pro tu atmosféru!! A i ty znalosti, a postupy, které se musí vidět a pod dohledem zkušenějších vyzkoušet a naučit!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Jarní sraz se, opět díky Mushroomovi, uskuteční na stejném místě jako posledně, tedy v Uherském Ostrohu.
Proběhne v některém z květnových víkendů.
Datum co nejdříve upřesním.
Proběhne v některém z květnových víkendů.
Datum co nejdříve upřesním.
Zlatá střední cesta - dobří holubi se vracejí.
Výborné prostředí s báječnými přáteli - těšíme se a zdravíme, Jituš a Petr.
Výborné prostředí s báječnými přáteli - těšíme se a zdravíme, Jituš a Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ja len dúfam, že dodávatelia špekáčikov a koláčikov nezmenili medzičasom receptúru...
Hele nechci rejpat ,ale ten termín se kvapem blíží, nebylo by už záhodno udat konkrétní datum? Je to už jenom dva měsíce a naplánování data taky zabere nějaký čas. Nebo mi něco ušlo?
Non est viri timere sudorem
Tak vážené Kolegyně a Kolegové,
na přání našeho milého Menyho nahlašujeme termín - 13 - 15. 5 v Uherském Ostrohu u Mushrooma.
Za uvítací výbor -
na přání našeho milého Menyho nahlašujeme termín - 13 - 15. 5 v Uherském Ostrohu u Mushrooma.
Za uvítací výbor -
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Jooooo, tomu rozumím! V tomhle termitu mám VOLNO!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG