Stařičkovi vzkaž uctivé pozdravení a poděkování za loňský lék.
Hedvábná co táhne po skle a dělá perličkový řetázek - ta pohladí všechny smysly.
Tak držim palce ať mají stařiček měkké srdce, k tomu pevné zdraví a pustí kapku té svěcené.
Zdravím, Petr.
P.S.
Pokračování je na: viewtopic.php?f=24&t=650&start=20
moc díky.
Ohlasy na broušení a renovace Břitev - PetrS
Re: Ohlasy ohledně broušení a renovace Břitev - PetrS
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Uz je to nejakou dobu, co mi od Petra dorazily tri zrekreovane slecinky. Mezitim jsem trochu cestoval a k internetu jsem se dostal vzdycky jen na chvilku, k vyzkouseni vubec ne. Az ted. Jak slecinky vypadaji po pobytu v Petrove ozdravovne casem ukazu taky, ted zatim tohle:
Petre diky!
Myslim, ze napoprve po skoro triceti letech to neni nejhorsi (i kdyz budu muset znovu cvicit).Petre diky!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj Zbyňku,
GRATULACE PŘEVELIKÁ.
Přijmi můj obdiv, jak bravurně jsi zvládl oholení plnovousu bez jediného šmiku a krásně do hladka. Po tolika letech se oholit, to je pro tvář šok. Zvláště teplotní a teď v zimě ještě výraznější. Ten rozdíl tváří je úžasný.
Jsem moc rád, že se Ti s Tvými Kráskami spokojeně holilo a přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
GRATULACE PŘEVELIKÁ.
Přijmi můj obdiv, jak bravurně jsi zvládl oholení plnovousu bez jediného šmiku a krásně do hladka. Po tolika letech se oholit, to je pro tvář šok. Zvláště teplotní a teď v zimě ještě výraznější. Ten rozdíl tváří je úžasný.
Jsem moc rád, že se Ti s Tvými Kráskami spokojeně holilo a přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Konečně jsem se dostal k vybalení všech tři břitev, které mi pan PetrS zrenovoval a nabrousil. Co dodat. Skláním se před perfektní
prací, nelze nic jimého než doporučit. Řemen je bezkonkurenční. Zasílám další tři břitvy. Díky a ještě jednou díky.
prací, nelze nic jimého než doporučit. Řemen je bezkonkurenční. Zasílám další tři břitvy. Díky a ještě jednou díky.
Ahoj Mons,
jsem moc rád, že jsi spokojený jak s Břitvami tak i s řemenem. Spokojené holení je požitek a jsem rád, že k takovému holení mohu přispět svou prací. Tvoje další tři Břitvy Ti opět dám do pořádku a nabrousím jako obvykle "do zrcadlova".
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
jsem moc rád, že jsi spokojený jak s Břitvami tak i s řemenem. Spokojené holení je požitek a jsem rád, že k takovému holení mohu přispět svou prací. Tvoje další tři Břitvy Ti opět dám do pořádku a nabrousím jako obvykle "do zrcadlova".
Zdravím, Petr.
Ještě jsem neměl tak ostré břitvy. Hned mě jedna kousla. Dnes odešla další zásilka.
Ahoj Mons,
to byl polibek Krásky a tak vznikla láska spečetěná krví.
Jak přijdou Tvoje další Břtivy, tak dám vědět.
Zdravím, Petr.
to byl polibek Krásky a tak vznikla láska spečetěná krví.
Jak přijdou Tvoje další Břtivy, tak dám vědět.
Zdravím, Petr.
Petře, díky....moc hezký oholení. Musel jsem se nejdřív nechat trochu zarůst, abych si to vychutnal.Ještě jednou děkuji za dokonalou opravu.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Ahoj Relka,
jsem moc rád, že Tvoje oholení bylo pohodové a jsi spokojený s nabroušením a renovací.
Jemně nabroušená Břitva umožňuje spokojené holení a pak i já jsem spokojený, že jsem k obojímu mohl přispět.
Zdravím, Petr.
jsem moc rád, že Tvoje oholení bylo pohodové a jsi spokojený s nabroušením a renovací.
Jemně nabroušená Břitva umožňuje spokojené holení a pak i já jsem spokojený, že jsem k obojímu mohl přispět.
Zdravím, Petr.