Skupinova objednavka mydla na holeni
Re: Skupinova objednavka mydla na holeni
dnes mi dorazily mydla uz se tesim az je vyzkousim
Ahoj..v neděli jsem si vyzvednul obálku plnou mýdel. Holit se budu až ve středu, tak prubnu jedno z nich. Dík za hezkou akci..už se ttěším
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
I když sem se této akce nezučastnil, přesto bych rád poděkoval kolegovi Wikingovi za dobrou organizaci, ochotu a hlavně že myslí i na ostatní Břitevníky.
Dobre rano, Gentlemani!
Dekuji Vam vsem za projevenou duveru, a tesi me, ze jste spokojeni. I ja jsem s temi 8 mydly spokojen.
Kazde je jine, ale ze by me nejake vubec nevyhovovalo, to nemuzu rict.
Taky jsem dlouho, dlouho premyslel, co objednat
I ja jsem chtel konecne vyzkouset neco noveho, jenze aby to bylo levne, a bez postovneho a balneho, je treba objednat za minimalne 30€.
Kdyz se par lidi dokaze domluvit, tak neni problem neco objednat a rozdelit se.
Optimalni jsou 4 zajemci, nebot ty mydla jsou vetsinou "jak puk na ledni hokej" a nejlepe se deli na 4 dily.
Az ty vzorky spotrebujeme, neni problem znovu zas neco objednat.
Kdo chce, tak uz se tady muze zapsat do poradi.. Nebo me poslat SZ.
S pratelskym pozdravem a pranim excelentniho oholeni na zapocnuti krasneho dne
Ludwig
Dekuji Vam vsem za projevenou duveru, a tesi me, ze jste spokojeni. I ja jsem s temi 8 mydly spokojen.
Kazde je jine, ale ze by me nejake vubec nevyhovovalo, to nemuzu rict.
Taky jsem dlouho, dlouho premyslel, co objednat
I ja jsem chtel konecne vyzkouset neco noveho, jenze aby to bylo levne, a bez postovneho a balneho, je treba objednat za minimalne 30€.
Kdyz se par lidi dokaze domluvit, tak neni problem neco objednat a rozdelit se.
Optimalni jsou 4 zajemci, nebot ty mydla jsou vetsinou "jak puk na ledni hokej" a nejlepe se deli na 4 dily.
Az ty vzorky spotrebujeme, neni problem znovu zas neco objednat.
Kdo chce, tak uz se tady muze zapsat do poradi.. Nebo me poslat SZ.
S pratelskym pozdravem a pranim excelentniho oholeni na zapocnuti krasneho dne
Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
dnes už došla zásilka i mě, jako 1. sem rozbalil Waldfussel (už 2 hodiny je na topení ), tak sem zvědav.........
I já jsem si konečně vyzvedl mýdla v Brně. Vyzkoušel jsem a překvapila mne Cella. Děkuji za zprostředkování.Rád se příštího nákupu opět zúčastním, protože syn mi provedl revizi mýdel a zbyla mi jen půlka. Ještě jednou děkuji a jsem dlužníkem.
Mýdla mám už také vyzvednutá v Brně, těším se na první zkoušky. Díky Ludwigu.
To me tesi..
Parkovani nakladakem s prazskyma espezetkama v centru Brna je pro zdejsi policii o trochu horsi trestny cin nez vrazda coz me Kolega Mons rad potvrdi.. To uz je lepsi se sejit v me oblibene hospudce, jak se presvedcil Kolega Gabra
Jsem rad ze jsem Vas osobne poznal, a preji excelentni oholeni!
S pozdravem s hlavniho mesta Moravy Ludwig
Parkovani nakladakem s prazskyma espezetkama v centru Brna je pro zdejsi policii o trochu horsi trestny cin nez vrazda coz me Kolega Mons rad potvrdi.. To uz je lepsi se sejit v me oblibene hospudce, jak se presvedcil Kolega Gabra
Jsem rad ze jsem Vas osobne poznal, a preji excelentni oholeni!
S pozdravem s hlavniho mesta Moravy Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Děkuji, i pro mne to bylo příjemné setkání.
Tek jsem se konečně dostal k objednaným mýdlům a jedno hned vyzkoušel, pocity jsou popsané ve vlákně o kosmetice. Těším se na medové mýdlo, jeho vůně i v tuhém stavu je mnohem silnější, než u kokosu. Wikingu DĚKUJI!!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG