Vážení kolegové,
byla mi poštou doručená zásilka - cenné psaní - se dvěma Břitvama. Když jsem zásilku rozbalil, tak jsem s hrůzou zjistil, že jedna z Břitev je přelomená v krčku. Bohužel byla Břitva zabalená pouze v ubrousku a tak nebyla příliš hráněná před nárazy. Je to sice poprvé kdy se mi takto dopravou poškozená Břitva dostala do rukou, ale můžu Vám říct, že po rozbalení je to pocit bezmoci, lítosti a smutku nad marností toho co se přihodilo. Proto prosím posílejte Břitvy kamkoliv, vždy řádně zabalené do bublinek. Nejlépe je Břtivu zabalit do bublinek, vložit do malé krabičky a celou tuto sestavu teprve vložit to igelitové obálky určené pro cenné psaní. Tak by mělo být ,čistě teoreticky, alespoň trochu zajištěno aby zásilka přežila bez úhony.
Se smutkem nad zbytečnou ztrátou, Petr.
POŠTA DORUČILA ZLOMENOU BŘITVU.
POŠTA DORUČILA ZLOMENOU BŘITVU.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Re: POŠTA DORUČILA ZLOMENOU BŘITVU.
Pošta poslední dobou zmrší co jde, ztratili mi před 2 měsíci zásilku z USA která je přehledně dostopovatelná až do přijetí českou poštou, veškeré zásilky zdržuje neúnosnou dobu, taktéž až od letos a vše přichází poškozené, toť jest má zkušenost.
Tady je mimojiné vidět jaký nepořádek tam panuje: http://www.novinky.cz/domaci/139781-pos ... namky.html To že se ztratí 10 dopisů je možné ale 25 000 a to jen na jedné pobočce, to ať udělal kdokoli tak je to nedbalost celé instituce která nemá vůbec žádnou kontrolu nad tím co se v jejích pobočkách děje... Takže jsem také rozhořčen.
Tady je mimojiné vidět jaký nepořádek tam panuje: http://www.novinky.cz/domaci/139781-pos ... namky.html To že se ztratí 10 dopisů je možné ale 25 000 a to jen na jedné pobočce, to ať udělal kdokoli tak je to nedbalost celé instituce která nemá vůbec žádnou kontrolu nad tím co se v jejích pobočkách děje... Takže jsem také rozhořčen.
Vhledem k tomu, jak ČP zachází s balíky- hod daleký do auta- doporučuju zaprudit důchodce ve frontě a v klidu si rozbalit balík přímo na poště při převzetí- jinak lze obsah vyfotit, zaplatit si gut právníka (já bojuju za rozbitý obsah balíčku s https://comeflexoffice.cz/sluzby/pravni-sluzby ), jen si nejsem úplně jistá, jestli v případě břitvy to nebude dražší než výše škody , mě rozbili špičkový holící strojek pro taťku.PetrS píše: ↑15 dub 2011, 21:59 Vážení kolegové,
byla mi poštou doručená zásilka - cenné psaní - se dvěma Břitvama. Když jsem zásilku rozbalil, tak jsem s hrůzou zjistil, že jedna z Břitev je přelomená v krčku. Bohužel byla Břitva zabalená pouze v ubrousku a tak nebyla příliš hráněná před nárazy. Je to sice poprvé kdy se mi takto dopravou poškozená Břitva dostala do rukou, ale můžu Vám říct, že po rozbalení je to pocit bezmoci, lítosti a smutku nad marností toho co se přihodilo. Proto prosím posílejte Břitvy kamkoliv, vždy řádně zabalené do bublinek. Nejlépe je Břtivu zabalit do bublinek, vložit do malé krabičky a celou tuto sestavu teprve vložit to igelitové obálky určené pro cenné psaní. Tak by mělo být ,čistě teoreticky, alespoň trochu zajištěno aby zásilka přežila bez úhony.
Se smutkem nad zbytečnou ztrátou, Petr.
Je mi to líto, ale obávám se, že ČP snadno obhájí neprůkaznost toho, že obsah zásilky nebyl poškozen ještě před převzetím do přepravy...
Ten kolotoč kolem té zlomené Břitvy byl neskutečný, ale bylo mi vysvětleno, že nemám šanci nic dokázat.
Ten kolotoč kolem té zlomené Břitvy byl neskutečný, ale bylo mi vysvětleno, že nemám šanci nic dokázat.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.