Kolínské vody
Re: Kolínské vody
Alkohol sám o sobě toto (obvykle) nedělá. Pravděpodobnější je přecitlivělost až alergie na nějakou jinou složku v té dané vodě. Zkusit jinou značku, je-li popsáno složení, otestovat několik značek a vylučovací metodou se na iritant musí přijít....Kamarádka zaznamenala stejný problém, ale s opalovacími přípravky.
šimlhodiny: pondělí ráno, čtvrtek večer
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
ostatní na instantním komunikátoru ruského vydavatele
Tak takto vzniká voda po holení:
Eau d' Turbid Dust
Voda je trošku zakalená protože obsahuje velké množství esenciálních olejů a jiných přírodních složek. Koncentrace cca 72% alkoholu.
... a dovoluji si představit náš produkt:Eau d' Turbid Dust
Voda je trošku zakalená protože obsahuje velké množství esenciálních olejů a jiných přírodních složek. Koncentrace cca 72% alkoholu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
...spetku kostiku zihej kosomernym osvitem...
Z jakych surovin byla pripravena?
Z jakych surovin byla pripravena?
Denaturák: 93%líh, 6% propylenglykol, 1% bitrex > předestilováno, propylenglykol je zvlhčovadlo pleti v kosmetice, ten ničemu nevadí ale zbylo v tom tak max 1-2%, bitrex který smrdí byl komplet destilací eliminován.
taška květů Prunus serrulata - (višeň pilovitá, v. japonská, sakura). Z těch se vyextrahovaly vonné oleje
Trošku ambrového dřeva ze kterého se opět získaly éterické oleje.
Extrakce probíhala jak ve fázi extrakce v extraktoru tak i při destilaci.
Produkt který vylezl z poslední destilace se zředil na +/- 70-72%
taška květů Prunus serrulata - (višeň pilovitá, v. japonská, sakura). Z těch se vyextrahovaly vonné oleje
Trošku ambrového dřeva ze kterého se opět získaly éterické oleje.
Extrakce probíhala jak ve fázi extrakce v extraktoru tak i při destilaci.
Produkt který vylezl z poslední destilace se zředil na +/- 70-72%
Používa niekto kolínkú vodu "Klinček"? Veľmi zaujmavá vôňa
U mě ... vyvolal také něco podobného.
BAN za reklamní spam. Radgost
BAN za reklamní spam. Radgost
Dobrý den pánové (popřípadě dámy),
jsem celkem nadšenec pro homemade věci co se holení a vousů týče a toto téma mě více než zaujalo. Jen jsem se trošku zalekl, když jsem četl o několikeré destilaci.
Tak nějak jsem tajně doufal, že vezmu hrst toho, půl litru toho, par kapek tam toho, zavřu do lahvičky a tramtadá - hotovo.
Takže to tak jednoduché tedy není?
nevím jak moc je toto téma ještě živé, ale snad se někdo brzy ozve
jsem celkem nadšenec pro homemade věci co se holení a vousů týče a toto téma mě více než zaujalo. Jen jsem se trošku zalekl, když jsem četl o několikeré destilaci.
Tak nějak jsem tajně doufal, že vezmu hrst toho, půl litru toho, par kapek tam toho, zavřu do lahvičky a tramtadá - hotovo.
Takže to tak jednoduché tedy není?
nevím jak moc je toto téma ještě živé, ale snad se někdo brzy ozve
Pokud chceš pracovat s potravinářskými surovinami, pak to není problém bez destilace, musíš ale počítat s náklady 360kč za půl! litru konzumního potravinářského lihu 80%, z čehož je 228 Kč daň... Myslím, že nemusím vysvětlovat dále...
http://liho-blanice.cz/eshop/product.php?id_product=17 ...za litřík...
A můžeme společně rozjet velkosériovou výrobu.
Vážený pan kolega Artifex má v tomhle oboru jisté zkušenosti, velmi rád tohoto nelehkého úkolu jistě ujme.
Budem se těšit na první várku v tomto roce.
Držím palce.
A můžeme společně rozjet velkosériovou výrobu.
Vážený pan kolega Artifex má v tomhle oboru jisté zkušenosti, velmi rád tohoto nelehkého úkolu jistě ujme.
Budem se těšit na první várku v tomto roce.
Držím palce.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.