Takže Radyx a Zipíno na místě..
V patách jim stíhá pop01..
Pro dnešek patrně hotovo..
Těšíme se na zítřejší kolegy..
Jarní setkání Břitevníků 2011
Re: Jarní setkání Břitevníků 2011
Tak si to užite!
Přijedu v sobotu pravděpodobně kolem 14 hodiny. Bohužel se zdržím jen pár hodin. I tak se těším.
- kopsys
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim britevniky,
Uz jsem myslel, ze mi to letos nevyjde, ale nakonec jsem se dokazal utrhnout na dost dlouho, abych se dostal do Ostrohu. Nicmene strelnice je zvenci zamcena a nikoho nikde nevidim, takze jsem asi prijel pozde, muzu akorat v relativnim suchu v aute napsat tuhle poznamku... Takze se oficialne omlouvam za neucast:/
Doufam, ze budou alespon fotky:)
Uz jsem myslel, ze mi to letos nevyjde, ale nakonec jsem se dokazal utrhnout na dost dlouho, abych se dostal do Ostrohu. Nicmene strelnice je zvenci zamcena a nikoho nikde nevidim, takze jsem asi prijel pozde, muzu akorat v relativnim suchu v aute napsat tuhle poznamku... Takze se oficialne omlouvam za neucast:/
Doufam, ze budou alespon fotky:)
Děkuji všem,za skvělou atmosféru srazu.Organizace,jídlo,pití a doutníky vše nejvyšších kvalit.
Břitevní propiety od PetraS,kolínská Melissy a Artifexe a kameny od Adršpacha úchvatné.Kdo nezažil,ten neuvěří.
Do budoucna se přimlouvám za delší trvání srazu.
Ještě jednou děkuji pop101
Břitevní propiety od PetraS,kolínská Melissy a Artifexe a kameny od Adršpacha úchvatné.Kdo nezažil,ten neuvěří.
Do budoucna se přimlouvám za delší trvání srazu.
Ještě jednou děkuji pop101
Tak to jsem teda žádostiv,kdo se pochlapí s nějakou fotkou?!
JESUS SHAVES!
Úžasnej výkend s bezvadnejma lidma, skvělá organizace a pokušení pro všechny smysly kam jen oko sklouzne. znovu všem zúčastněným musím poděkovat za tenhle kousek života .
A co se fotek týče, můžu nabídnout třeba svýho novýho mazlíka s miminkem pro kašičku.
A co se fotek týče, můžu nabídnout třeba svýho novýho mazlíka s miminkem pro kašičku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Parádní víkend, proběhla dokonalá duševní hygiena
Díky všem za příjemnou společnost a Mashroomovi za organizaci.
Odvezl jsem si poznatek, že:
- na každou břitvu je zapotřebí cca 5 úplně jiných kamenů, které jsou nepoužitelné na žádnou jinou
- si budu muset založit poznámky, jak se dá která břitva nabrousit, jinak budu úplně v háji.
S někým jsem tam dnes probíral, kde jsem koupil TOBS: http://www.traditionalshaving.co.uk/mal ... ving-Cream
Díky všem za příjemnou společnost a Mashroomovi za organizaci.
Odvezl jsem si poznatek, že:
- na každou břitvu je zapotřebí cca 5 úplně jiných kamenů, které jsou nepoužitelné na žádnou jinou
- si budu muset založit poznámky, jak se dá která břitva nabrousit, jinak budu úplně v háji.
S někým jsem tam dnes probíral, kde jsem koupil TOBS: http://www.traditionalshaving.co.uk/mal ... ving-Cream
Pánové paráda, díky všem přítomným za skvěle prožitý víkend!
Pánové díky za krásný víkend.
Zvláštní poděkování patří Mashroomovi a to za všechno co pro nás udělal.
Dále děkuji Radyxovi za dovoz brusného kamene a Adrspachovi, že jej sehnal.
Další speciální poděkování věnuji PetruS u kterého jsem se naučil další způsob broušení.
A nakonec děkuji vůbec všem, kteří se zúčastnili.
Zvláštní poděkování patří Mashroomovi a to za všechno co pro nás udělal.
Dále děkuji Radyxovi za dovoz brusného kamene a Adrspachovi, že jej sehnal.
Další speciální poděkování věnuji PetruS u kterého jsem se naučil další způsob broušení.
A nakonec děkuji vůbec všem, kteří se zúčastnili.