Skupinova objednavka mydla na holeni
Re: Skupinova objednavka mydla na holeni
Pravděpodobně budu v Brně 9.6. Potvrďte zda je možné se v tento termín setkat.
Od pondeli 6.6. do patku 10.6. budu v Brne, takze kdo muze, s tim se osobne rad setkam.
Kdo nemuze, tomu dojde balicek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
V to úterý 7. června bych mohl do štatlu dovalit! Už mám práglu plný zuby, pojedu si vyčistit hlavu.
671 grains of diplomacy-.50 BMG
.. a hlavne proplachnout ledvinyZipíno píše:V to úterý 7. června bych mohl do štatlu dovalit! Už mám práglu plný zuby, pojedu si vyčistit hlavu.
taky to tak praktikuju!
Od pondeli budu nepretrzite na mobilu, tak se proste nekdy ozvi, ok?
Dame si scuka nekde ve statlu..pobliz centra?
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Hele,jestli nekam půjdete čechrovat tak bych se taky pridal byť bez nároku na véslužku.
Non est viri timere sudorem
Pěkný den přeji! Teď je již pozdě..,ale bude v budoucnu zase nějaká možnost objednávky?Díky..
MERKUR Solingen - 37 001
Zdravím tiež chcem odskušat nejaké inakšie mydlo ako Barbus ked sa niekdo nájde pridal by
som sa k objednávke no uvidíme
som sa k objednávke no uvidíme
Britva je nástroj Gentlemana
Potvrzuji muj prijezd do Brna.
Zustanu tady 7 dni, do teto nedele do 12:00.
Kdo se tedy ted v tydnu sem zastavi, at me prosim da vedet aspon trosku dopredu (1 den dopredu by bylo super!)
Meil na me je: Ludwig@pivar.cz
Dalsi objednavka je mozna kdykoliv, jakmile se nasbira vic zajemcu, aby cena objednavky presahla 30€/asi 750,-Kc.
Klidne se uz zapisujte do "poradniku" i s tim kdo co chce, at mame prehled.
>>> http://www.rasierladen.de/rasieren-fuer-sh-2.html <<<
Zustanu tady 7 dni, do teto nedele do 12:00.
Kdo se tedy ted v tydnu sem zastavi, at me prosim da vedet aspon trosku dopredu (1 den dopredu by bylo super!)
Meil na me je: Ludwig@pivar.cz
Dalsi objednavka je mozna kdykoliv, jakmile se nasbira vic zajemcu, aby cena objednavky presahla 30€/asi 750,-Kc.
Klidne se uz zapisujte do "poradniku" i s tim kdo co chce, at mame prehled.
>>> http://www.rasierladen.de/rasieren-fuer-sh-2.html <<<
začnem šetrit a vyberat...hahaha
Britva je nástroj Gentlemana
Dnes jsem obdržel svou zásilku mýdel. Je to paráda. Zvláště chci poděkovat jak za promptní vyřízení,
tak i za dovoz do Prahy. Jenom je mi líto, že jsem chyběl u pokecu. Ještě jednou děkuji pánové.
tak i za dovoz do Prahy. Jenom je mi líto, že jsem chyběl u pokecu. Ještě jednou děkuji pánové.