Crabtree & Evelyn

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
WILDHOG

Crabtree & Evelyn

Příspěvek od WILDHOG »

Kolega Sparq zde před nedávným časem zmínil mýdlo značky Crabtree & Evelyn - NOMAD ,neodolal jsem a od této značky zakoupil mýdlo SANDALWOOD,které mi zavonělo lépe (asi výrazněji). Je v hezké dózičce a skvěle voní,bohužel cena je docela peprná (490,-Kč!!!) ale už se těším na první holení,o kterém samozřejmě poreferuji.Tuto značku údajně používá i britská královská rodina,teda s vyjímkou Královny-matky! :lol:
Resize of sandalwood 003.jpg
Resize of sandalwood 004.jpg
Resize of sandalwood 005.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) WILDHOG dne 06 čer 2011, 19:18, celkem upraveno 1 x.
JESUS SHAVES!
marure1

Re: Crabtree & Evelyn

Příspěvek od marure1 »

Ahoj WILDHOG vyzerá pekne luxusne to mydielko krásna krabička no napíš potom ako sa ti páčilo prajem
bohatu penu a príjemne holenie s pozdravom.
Britva je nástroj Gentlemana
mons

Příspěvek od mons »

Pokud toto mýdlo je tak luxusní jak jeho balení,tak je to paráda. Držím palce a věřím,že toto mýdlo polaská jak tvář, tak i duši. :D
WILDHOG

Příspěvek od WILDHOG »

Děkuji,kolegové,poreferuji,jen co mi vous trošku doroste. :D (včera jsem se oholil)
JESUS SHAVES!
mons

Příspěvek od mons »

To je škoda, já bych to tak dlouho snad nevydržel. :lol:
WILDHOG

Příspěvek od WILDHOG »

Tak jsem to dneska nevydržel a oholil jsem se "sandalwoodem" :oops: .Je to požitek.Pěna je velice jemná,krémová,velice trvanlivá,s jemnou vůní santalového dřeva,no prostě paráda.Nicméně ,v zájmu objektivity je třeba říct,že za téměř 500,-Kč jsem čekal víc,i když sám nevím co.Opravdu snad jen ta decentní,jemnˇoučká vůně mě skutečně okouzlila.Takže abych to shrnul,nezáleží-li vám na nějaké té stovce,jděte do toho ale vězte,že takových mýdel existuje jistě celá řada a levnějších. 8-)
JESUS SHAVES!
marure1

Příspěvek od marure1 »

Gratulujem je pravda niekedy človek čaká viac a potom je sklamaný ,ale radost a prekvapenie je druh adrenalínu
samozrejme je to určite kvalitné a fajnové mydielko určite ho raz vyskušam tíško zavidím a prajem krásny den.
Britva je nástroj Gentlemana
sparq
brusič

Příspěvek od sparq »

Co dneska nestoji penize, zejmena kdyz to neni vyrobeno v Cine! Na druhou stranu, tahle krabicka vydrzi leta. Mydlo nedrazdi pokozku, poskytuje velmi hladke oholeni a snadno se z nej rozdelava pena primo na obliceji. Je to me nejoblibenejsi tvrde mydlo, stridam ho s TOBSem a D.R. Harrisem.
mons

Příspěvek od mons »

Vyzkoušel jsem od CE mýdlo Sienna. Kromě perfektního balení, krabičky, dozičky se tu skrývá naprosto špičkové mýdlo.
Nenalezl jem na něm naprosto žádlou chybu. Cena je poměrně vyšší cca 470,- Kč, ale považuji ji za zcela oprávněnou vzhledem
ke kvalitě výrobku. Rozdělávání pěny, působení na pokožku, klouzavost, změkčení vousů je perfektní. Vůně naprosto jedinečná,
výrazná, dlouhotrvající připomínající staré kožené křeslo s příměsí citrusu a snad hřebíčku a malinko vanilky. Zřejmě si to mírně
sugeruji ale cítil jsem i stopy dobrého doutníku a 20 leté whisky. Podotýkám, že u tohoto výrobku se prodává i náplň v ceně
cca 260,- Kč. Prostě nejlepší mýdlo jaké jsem kdy měl. Nepoužil jsem zásilkový obchod, ale došel jsem si pro ně do prodejny.
:D :D :D
LukasP

Příspěvek od LukasP »

Taky mam mýdlo sandalwood a potvrzuji, vynikající vůně, pěná se spraví ihned, krásná a jemná, dále pěkná krabička, prostě anglická kvalitka :) Nemohl jsem odolat té vůni, že jsem si o měsíc pozdě koupil od CE i Sandalwood kolínskou :)
Ostrý jako břitva :) vlastním krásku Boker Solingen - Tree Brand Green Canvas Micarta ....Pracuji v Zmont skalica a vyrábím zimné záhrady
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“