Kde v Bratislave sa daju kupit ziletky?
Kde v Bratislave sa daju kupit ziletky?
Zdravim .Pomali mi dochadzaju zasoby Astier superior platinium(zelene).Kde v blave by sa dali zohnat bud tieto alebo pripadne nieco lepsie (okrem Wilkinsonov ktore su na kazdom rohu) napriklad Faether alebo Bolzano.Diky
-
Re: Kde v Bratislave sa daju kupit ziletky?
v Terne, v Petrzalke na Jiráskovej maju tam v tej trafike s cigaretami Astry modré a žiletky znacky Bic (na tie pozor, kolega Wiking ich testoval a vraj nestoja za nic!)
Protoze taky obcas jezdim na Slovensko, napisu aspon par radku.
Ziletky Astra a Wilkinson maji na SK opravdu vsude, v kazde drogerii.
Paradoxem je to, ze v OBROVSKE drogerii (oddeleni) velkeho Supermarketu jako napr. Tesco meli jen Wilkinsony, zatimco kdesi na jiznim SK ( pobliz Dunajske Stredy) kde uz byly napisy i v madarstine a slovensky jsem tam mluvil snad jen ja meli i Astry i Wilkinsony, a to v drogerii ktera mela asi jen 20m²
@ziletka: Myslis ze v kamennym obchode na SK sezenes ziletky japonsky Feather nebo nemecky Bolzano?
No, nevim, nevim.... To se spis dockas toho ze Vahom potece borovicka misto vody
Samozrejme to nevim 100% ale na 99,9% si myslim ze tyhle ziletky sezenes jen pres internet.
Jo a ty BIC ziletky.. no tak ty byly opravdu hrozny.. Ty nedoporucuju, leda ze Tvuj konicek by byl masochismus.
Ziletky Astra a Wilkinson maji na SK opravdu vsude, v kazde drogerii.
Paradoxem je to, ze v OBROVSKE drogerii (oddeleni) velkeho Supermarketu jako napr. Tesco meli jen Wilkinsony, zatimco kdesi na jiznim SK ( pobliz Dunajske Stredy) kde uz byly napisy i v madarstine a slovensky jsem tam mluvil snad jen ja meli i Astry i Wilkinsony, a to v drogerii ktera mela asi jen 20m²
@ziletka: Myslis ze v kamennym obchode na SK sezenes ziletky japonsky Feather nebo nemecky Bolzano?
No, nevim, nevim.... To se spis dockas toho ze Vahom potece borovicka misto vody
Samozrejme to nevim 100% ale na 99,9% si myslim ze tyhle ziletky sezenes jen pres internet.
Jo a ty BIC ziletky.. no tak ty byly opravdu hrozny.. Ty nedoporucuju, leda ze Tvuj konicek by byl masochismus.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
No astry modre sa mi zohnat podarilo ale s platinium mam lepsie skusenosti.Presiel som asi 10 drogerii(velkych aj malych) a nic okrem Wilkinsonov nemali.Ak viete kde by som zohnal aspon tie zelena astry dajte vedet. dakujem
pred takym pol rokom som tie astry videl aj ja vsade ale teraz fakt nikde...Tusim som niekde zahladol Gillette platinium.Niesu kvalitativne podobno tym zelenym astram kedze su s rovnakej tovarne?
No tak pochodil som dalsie desiatky obchodov a zadarilo sa.V BA sa daju kupit podla mojich zisteni nasledujuce ziletky:
no zatial v uplne kazdom obchode mali Wilkinson Sword za 1€ (tie ale niesu nic moc)
Astra stainles - DM drogerie okolo 1,2€
Astra platinum - V drogeria na Dulovom namesti 1,66€ (Hrozne predrazene)
Gillette platinium (vraj prezivane "swedes") -Tesco extra Petrzalka a Tesco extra Lamac tusim 1,29€
SuperMax super platinum - Kaufland pri sportovej hale pasienky 5+5 kusov zdarma za 0,89 !!! (nevykupte vsetky:) )
-postupne ich otestujem
A ak by niekto zhanal ticinku kamenca tak v Auparku v Terne za cenu okolo 1,5€.
V Kauflande zase maju aj nejake stetky na holenie okolo 2€ tusim (nemal som cas obzerat ich) a maju aj solidny vyber kozmetiky na holenie...
este som objavil BIC(prepadli vo Wikingovom teste na plnej ciare) za 50 centov v Terne na Dlhych dieloch...
no zatial v uplne kazdom obchode mali Wilkinson Sword za 1€ (tie ale niesu nic moc)
Astra stainles - DM drogerie okolo 1,2€
Astra platinum - V drogeria na Dulovom namesti 1,66€ (Hrozne predrazene)
Gillette platinium (vraj prezivane "swedes") -Tesco extra Petrzalka a Tesco extra Lamac tusim 1,29€
SuperMax super platinum - Kaufland pri sportovej hale pasienky 5+5 kusov zdarma za 0,89 !!! (nevykupte vsetky:) )
-postupne ich otestujem
A ak by niekto zhanal ticinku kamenca tak v Auparku v Terne za cenu okolo 1,5€.
V Kauflande zase maju aj nejake stetky na holenie okolo 2€ tusim (nemal som cas obzerat ich) a maju aj solidny vyber kozmetiky na holenie...
este som objavil BIC(prepadli vo Wikingovom teste na plnej ciare) za 50 centov v Terne na Dlhych dieloch...