Elegantní tvar, plynulé křivky a decentně zpracovaný materiál který patří
mezi nejnáročnější na výsledné opracování - GRATULACE PŘEVELIKÁ.
Nákaza se mění na epidemii.
Zdravím, Petr.
Pomoc s výrobou dřevěných střenek
Re: Pomoc s výrobou dřevěných střenek
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Kdysi dávno jsem se tu ptal na ořech. Nu, přes léto špalíček hezky vyschl a já začal s výrobou. Teď už jen Mistra požádám o zanýtkování a navoskování
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
▼
▼ ▼
▼
▼ ▼
Hezký a zajímavý tvar, na obou střenkách souhlasná kresba, pečlivé zpracování a výsledek = krása. GRATULUJI.
Adresu máš, tak stačí poslat a Krásku ošatíme do nového hávu.
Zdravím, Petr.
Adresu máš, tak stačí poslat a Krásku ošatíme do nového hávu.
Zdravím, Petr.
Jakmile se dostanu na poštu, tak pojede Ceník zůstal stejný?
"Kdo dlouho do propasti hledí, toho propast pohltí." Nietzsche
▼
▼ ▼
▼
▼ ▼
JJ - tady
Přemýšlím o tom, že bych zkusil vyrobit dřevěné střenky a jelikož nejsem se dřevem zrovna kamarád tak jsem narazil na problém. Jak ze špalíku třeba 40x30x200 mm vyrábíte 3,5x30x200 mm? Když to uříznu ručně pilou tak budu muset být dost přesný a stejně pak hodně dobrušovat. Cirkulárku s vodítky nemam. Dík za rady.
Da se udelat forychtung z kousku dreva a par magnetu. Nekde na SRP je navod. Jinak na pasove pile je to jednoduzsi anebo si koupit uz pripravene platky.
Dík za navedení na návod. Je tady http://srpreviews.com/srpwiki/index.php ... ale_Blanks
Jen nezapomen ze na tenhle typ rezani budes opravdu potrebovat OSTROU pilu a pokud mozno taznou ne tlacnou jinak ti to bude delat neplechu.
Ještě tu neumim pořádně filtrovat takže snad už to tu nebylo .Čas od času jsem dělal nějaký hrubší práce s akátem a mám ho rád je to pěkně tvdej a odolnej materiál .Ale mám taky pocit že je trochu toxickej .Co myslíte je reálný použít ho na střenky?