Co vše budu potřebovat?
Re: Co vše budu potřebovat?
Na aukru, číslo aukce 590864531 - 4břitvy za 300kč v plátěném pouzdru! Já ještě nemám plně aktivní účet, takže nemůžu kupovat, jinak bych do nich šel
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Na první pohled nevypadají zle, ale to že tam nejsou fotku v otevřeném stavu mě docela odrazuje...
Mam za to, ze jsem tu svetlou uz nekde videl (mozna aukro) myslim, ze nebudou dve se stejnym poskrabanim na strenkach. Jinak souhlasim s panem Mistrem. Za ty penize docela dost muziky.
No co se tyce jezevcice tak z meho pohledu je paradni ta co maji v DM. Za stovku je i se stojankem, ktery se da nekam prilepit. Za ty prachy podle me lepsi nekoupis.
Zipino a Tado na ty britvy jsem uz koukal kdyz byli na aukru poprve. Ted jsem dokonce poslal mait prodejci s zadosti o lepsi popis a vice fotek. Stale cekam na odpoved. Asi se tam prodejce snazi neci zatajit takze na ne prihazovat nebudu.
adrspach píše:Zipino a Tado na ty britvy jsem uz koukal kdyz byli na aukru poprve. Ted jsem dokonce poslal mait prodejci s zadosti o lepsi popis a vice fotek. Stale cekam na odpoved. Asi se tam prodejce snazi neci zatajit takze na ne prihazovat nebudu.
Taky jsem mu napsal, jestli by nemohl nafotit ty britvy otevrene, a at jsou videt jejich oznaceni.....bohuzel jako ty, bez odezvy.
Jo...a bylo to v te jeho minule aukci....
Jak rikam tenhle za to nestoji.
Na mě to opravdu nepůsobilo dobře, když je nenafotí otevřené. Stavím se u nás v antiku a prohlédnu si ty dvě co tam mají, nebo můžu ještě oběhnout antikvariáty v Olomouci, kde trávím většinu týdne a třeba tam najdu i misku, řemen atd.
Jakou máte zkušenost s nákupem potřeb v antikvariátech?
Jakou máte zkušenost s nákupem potřeb v antikvariátech?
Dělej, že je to šunt co je zničený a že o to nemáš ani moc zájem, když je to tak domršené a rezavé a zničené. Jinak se lehce může stát, že se nedoplatíš. Pokud narazíš na levného, tak se o to více koukej co Ti nabízí. Jenom někdy jsou prodejci skromní a rozumní a to je pak radost vybírat a nakupovat. Někdy dokonce prodavač, (většinou starší) i sám upozorní na pěkný kousek. Prostě jako všude - jsou lidi a "lidi". Ale neboj, když máš možnost ošahat a pokoukat, tak si určitě vybereš dobře. Navíc, nevím čím to je, ale Břitva si najde Tebe, najednou ji uvidíš a víš že je to ta pravá. Nevíš proč, ale víš že je to ona, a vůbec nemusí být ta nejdokonalejší. Prostě si Tě našla.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Jooo, dost podobně to praktikuji s nákupem spousty věcí, hodinek, aut... Prostě sednu, vezmu na ruku a vím, že je to to pravé