Pěnotvor teplý
Re: Pěnotvor teplý
Narozeniny mě už promeškal, tak snad to vyjde aspoň pod stromeček
Vzhledem k tomu, že mám narozeniny v prosinci tak to doufám stihne.
Dobrého dne kolegové,
tak pan Dančák poslal včera mail, že začátkem září (nepsal sice kterého roku) začne vyrábět.
tak pan Dančák poslal včera mail, že začátkem září (nepsal sice kterého roku) začne vyrábět.
nu vida... ,jak to jednom bylo řečeno v jednom dílu nejmenovaného seriálu.. -zahrnu tě kaviárem-tak zde se sluší říci-zahrnu tě pěnotvory.. ,ale vážně-už se určitě všichni těšíme!Díky za informaci..Mushroom píše:Dobrého dne kolegové,
MERKUR Solingen - 37 001
Tak jakpak to vypadá s výrobou pěnotvorů p.Dančáka? Dal již něco konkrétního vědět? Už se těším a věřím že ostatní.. ,jen je to "nějaký louda.."
MERKUR Solingen - 37 001
Jakpak nám vypadá situace? Jsou nějaké nové zprávy?
cituji soukromou zprávu od Mushrooma-Hola kolego,mons píše:Jakpak nám vypadá situace? Jsou nějaké nové zprávy?
pan Dančák psal, že "začátkem září" začne pracovat. Jak znám keramiky a podobou verbež, tak se musí chvíli počkat. Proto mám v plánu, pokud se neozve do konce září (do konce tohoto týdne), budu urgovat.
Hodlám použít argumentaci, že pokud bude dále otálet, hrozí stornování části objednávky..
,tak uvidíme jak dopadne u p.Dančáka..
MERKUR Solingen - 37 001
Dobrého dne kolegové,
dnes jsem obdržel od pana Dančáka následující mailové vyjádření :
Zdravím Vás pane Žufan,
moc se omlouvám, zítra konečně po měsíci jdu zase ke hlíně,tak se do toho hned pustím.
Koncem příštího týdne bude hotovo.
A jistě se najde nějaký bonus za prodlení,ještě jednou se moc omlouvám,ale momentálně jsem spíš zedník než keramik..
Ozvu se vám.
Hezký den
Dančák
Tak snad se blýská na lepší časy
dnes jsem obdržel od pana Dančáka následující mailové vyjádření :
Zdravím Vás pane Žufan,
moc se omlouvám, zítra konečně po měsíci jdu zase ke hlíně,tak se do toho hned pustím.
Koncem příštího týdne bude hotovo.
A jistě se najde nějaký bonus za prodlení,ještě jednou se moc omlouvám,ale momentálně jsem spíš zedník než keramik..
Ozvu se vám.
Hezký den
Dančák
Tak snad se blýská na lepší časy
Nu výborně snad p.Dančák slib splní.... ,co by jsme sapraporte vymysleli za ten bonus... za "prodlení"(myšleno samozřejmě z legrace),už to mám-pěnotvor ve kterém bude zaklíněné mýdlo s "totalitním"tedy ještě starým dobrým Barbusem... ,ale určitě díky za zprávu!
Jinak se přiznám,že se skutečně na pěnotvor těším,ještě jsem s ním nikdy coby amatér holící neměl tu čest,na rozdíl od zdejších kolegů.. ,zkouším v současné době to "ošulit"tím ,že dám do umyvadla na dno krapet horké vody(aby mistička s barbusem neplavala),pak ji do ní vložím,ale je to poměrně naprd,prakticky se to neprohřeje,ikdyž to někdo zde v nouzi doporučoval,tak ještě přidám důkladné promnutí tváře před co nejteplejší(až horkou.. )vodou a šup s mýdlem na tvář...
Jinak se přiznám,že se skutečně na pěnotvor těším,ještě jsem s ním nikdy coby amatér holící neměl tu čest,na rozdíl od zdejších kolegů.. ,zkouším v současné době to "ošulit"tím ,že dám do umyvadla na dno krapet horké vody(aby mistička s barbusem neplavala),pak ji do ní vložím,ale je to poměrně naprd,prakticky se to neprohřeje,ikdyž to někdo zde v nouzi doporučoval,tak ještě přidám důkladné promnutí tváře před co nejteplejší(až horkou.. )vodou a šup s mýdlem na tvář...
MERKUR Solingen - 37 001
Ťuk,ťuk,ťuk na dveře, myslíte,že p. Dančák je již opět keramikem?