Ahojte, chcel by som sa opýtať, či mi niečo viete povedať o tejto britve
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... SA:DE:1123
kúpil som si ju ako svoju prvú, pravdupovediac len preto, lebo sa mi páčila a bola lacná (myslím, źe na učenie sa obťahovať a podobne postačí).
Ďakujem
Prvá britva
Re: Prvá britva
Absolutně klínový výbrus, nerez který nejde nabrousit a šíleně těžká.
Ahoj Wiliamsi,
vítej na fóru.
Škoda, že jsi se nezeptal před nákupem.
vítej na fóru.
Škoda, že jsi se nezeptal před nákupem.
Ahoj williamsvk,
vítám Tě mezi kolegy Břitevníky. Pro začátky s holením by bylo lépe lehčí Břitvu, ale když si Tě našla tato Kráska, tak určitě najdete k sobě cestu. Důležité je, aby jsi ji měl pořádně nabroušenou a pak se postupně učit jak ji ovládat. Jak najdeš způsob jak Krásku používat, tak postupně nabudeš jistoty tahů a když si pak vyzkoušíš další Břitvu, tak už budeš mít možnost porovnávat.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
vítám Tě mezi kolegy Břitevníky. Pro začátky s holením by bylo lépe lehčí Břitvu, ale když si Tě našla tato Kráska, tak určitě najdete k sobě cestu. Důležité je, aby jsi ji měl pořádně nabroušenou a pak se postupně učit jak ji ovládat. Jak najdeš způsob jak Krásku používat, tak postupně nabudeš jistoty tahů a když si pak vyzkoušíš další Břitvu, tak už budeš mít možnost porovnávat.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Peťánku, připomínám že to má čepel jako ta moje "útočná" nerezka, nedělej mu naděje
To máš sice pravdu Artifexi,
ale dnes už se dá i takováto Břitva nabrousit a vytvořit na ní ostří. Horší to pak je s udržováním ostrosti. Ale zase když zvládne oholení tak výraznou Břitvou, tak pak už se oholí kteroukoliv Kráskou.
ale dnes už se dá i takováto Břitva nabrousit a vytvořit na ní ostří. Horší to pak je s udržováním ostrosti. Ale zase když zvládne oholení tak výraznou Břitvou, tak pak už se oholí kteroukoliv Kráskou.
-
Ďakujem za toľko odpovedí, skúsim to ešte zrušiť, ani som ju ešte neplatil. Chcem sa ale opýtať, ako sa dá spoznať britva normálnej kvality? Na ebay je ich spusta a vydražia sa občas za pár eur. Ďakujem!
Až si nějakou vybereš, tak jsi sem ukaž a určitě Ti některý z kolegů řekne svůj názor. Někdy velice skromně se tvářící starší Dáma, je o hodně lepší než nová Kráska.
-
z pochopitelných důvodů je lepší zde břitvy z aukra nerozebírat, ale docela by mě zajímala ta 1., jestli je její stáří opravdu okolo 100 let..........