Mám od něj kámen ještě z doby kdy to dělal s láskou ke kameni a tehdejší povrch dodnes používám a docela to jde. Pak jsem viděl jeho následné kousky a to už bylo o něčem úplně jiném. Nevím jak by jásal Kanadský dřevorubec kdyby mu takovým současným kamenem "nabrousili" sekeru.
Brusné kameny mistra Sucháčka
Re: Brusné kameny mistra Sucháčka
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak mě napadá,jestli ještě má starej pán tu zázračnou krabici,doma ve sklepě.Pak by byla možnost poměrně velmi slušné břidlice.Po domluvě,možná.
Mějte se fajn pop101
Mějte se fajn pop101
To měl tenkrát odložené na zakázku a nebyl doma.
Tož jsem se honem stal zákazníkem.
Tož jsem se honem stal zákazníkem.
Být ve správný čas na správném místě je štěstí.Bude asi nutné, do budoucna hledat zdroje břidlice jinde.Škoda.
Mějte se fajn pop101.
Mějte se fajn pop101.
dnes ráno jsem byl kupovat mřížku na lapování.
Tak jsem si nafotil momentální nabídku pana Sucháčka, hm.
Tak jsem si nafotil momentální nabídku pana Sucháčka, hm.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
To je smutné
3x vyšší cena a 3x horší kvalita......
Pro naše potřeby neupotřebitelné.
3x vyšší cena a 3x horší kvalita......
Pro naše potřeby neupotřebitelné.
K ceně dlužno dodat, že se jedná o lepenec s pískovcem.
Nicméně pro nás tím hůře.
Nicméně pro nás tím hůře.
A pan Sucháček ještě dokáže zaníceně popisovat, jak s jeho brousky brousí břitvaři a že si je pochvalují..
Ano, má pravdu, nelže. Akorát se baví úplně o jiných jeho brouscích. A sakra upravených. Což pochopitelně nedodává..
Ano, má pravdu, nelže. Akorát se baví úplně o jiných jeho brouscích. A sakra upravených. Což pochopitelně nedodává..
Ahoj Karliq.
Mám zato,že by se vyplatilo vzít Břidlu na vodní smirky 1a2K.HODNĚ vody ať to vyplaví nečistoty a zahladit škrábance.Samozřejmě na supr rovné podložce.Pak se ukáže jestli je kámen vhodný.Poslední dobou šutry od Sucháčků nic moc.
Měj se fajn pop101
Mám zato,že by se vyplatilo vzít Břidlu na vodní smirky 1a2K.HODNĚ vody ať to vyplaví nečistoty a zahladit škrábance.Samozřejmě na supr rovné podložce.Pak se ukáže jestli je kámen vhodný.Poslední dobou šutry od Sucháčků nic moc.
Měj se fajn pop101