Sutaz v holeni britvou

Tomo

Sutaz v holeni britvou

Příspěvek od Tomo »

Zdravim ucastnikov fora. Som novym clenom klubu milovnikov holenia britvou. So zaujmom sledujem vase forum. Chcel by som navrhnut mozne "ozivenie" stretnutia britevnikov nejakou sutazou. Na mysli mam napriklad holenie balonika na cas. Pravidla by sa dohodli na mieste. Prispevok berte prosim ako podnet.
Radgost
admin

Re: Sutaz v holeni britvou

Příspěvek od Radgost »

Ahoj Tomo,
vítej na fóru.
Holíš se břitvou nebo se na to teprve chystáš? ;)

Mimochodem, jestli chce někdo soutěžit, nechť soutěží. Za mě mohu říci, že se zcela jistě takovýchto soutěží nezúčastním. :lol:
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Ahoj Tomo,
vítám Tě na zdejším foru mezi vyznavači dokonalých ostří a holení Břitvou.
Tvůj návrh je docela zajímavý a přinejmenším by mohl vytvořit další zábavnou chvíli na setkání.
Nejsem si jistý zda bych se zůčastnil coby soutěžící, ale jako přihlížející budu upřímně fandit. Možná bych i nějakou tu cenu přidal do soutěže.
Záleží na tom jak se myšlenka ujme mezi kolegy.
Zdravím, Petr.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tomo

Příspěvek od Tomo »

Velmi pekne dakujem za reakcie.

Videl som, ze jerni setkani britevniku bolo v Uherskem Ostrohu. Kazdorocne chodim do Ostrohu sutazit. Som strelec z historickych zbrani a prostredie mi je doverne zname. Sutaz v holeni britvou moze byt iba ozivenim. Ved aj na streleckej sutazi sa jedna skor o stretnutie s priatelmi a dobrej nalade. Je mi jasne, ze holenie s britvou nemoze zaujimat beznych ludi ale nadsencov teda ludi, ktori su za vsetku svandu.

Ako navstevnik tohto fora sa inak ako britvou neholim. Mam zatial dve britvy ale holim sa iba Solingenkou. Nie je to sice ziadna veda, ale treba vsetko robit s najvacsou opatrnostou presne ako to pisete na fore. Vsetky informacie co som tu ziskal boli pre mna velmi poucne.

Neviem ako ostatni, ale mne sa zda cele holenie britvou ako pekny ritual. Navyse aj pokozka po oholeni britvou je akasi ina. Holenie najostrejsim nastrojom je trufam si povedat urcity obrad - kto raz zacne uz sa ho to drzi.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

To je právě ten Bacilus Břitvomilus.
Holení Břitvou je vysoce nakažlivé už pro tu pohodu kterou sebou přináší.
8-)
Tomo

Příspěvek od Tomo »

Urcite mas pravdu,

v uponahlanej dobe treba trochu vypnut, pripadne hladat nejaky ulet. Nikdy by som nemyslel ako ma moze taka "blbost" tak chytit. Je to pekne, mne sa paci a doplna moje dalsie hobby - stare zbrane.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Břivy a zbraně - zbraně a Břitvy.
Kolik kolegů zde má společné zájmy :D
8-)
Tomo

Příspěvek od Tomo »

Clovek sa iba cuduje aky je svet maly. Nezvycajne zaluby zbilzuju nezvycajnych ludi. Mozno stare zbrane, evokuju dobu gentlemanov, ktori britvu denno denne pouzivali. Mozno britva je dalsi zo sposov, alebo snahou ako sa aspon na chvilu priblizit dobe kedy bolo dane slovo zakonom, cest mala hodnotu zivota a ked cas neplynul tak rychlo a preto si ho ludia vedeli aj uzivat.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Proto si tolik vážím kolegů na tomto foru, kteří jsou gentlemani tělem i duší. Slušné jednání, vzájemná úcta a noblesní způsoby jsou zde přirozeností, která není vždy v podobných společenstvích, samozřejmostí.
Je mi potěšením pobývat v takové báječné společnosti. :ugeek:
8-)
Tomo

Příspěvek od Tomo »

Aj preto mi je velkym potesenim byt v takej dobrej spolocnostispolocnosti britevnikov.
Odpovědět

Zpět na „Pokec o všem co za to stojí“