Pěnotvor teplý
Re: Pěnotvor teplý
Jsou-li ještě volné tak bych si vzal 2 a 7. Jestli si ovšem mohu vzít dva kusy.
Jóóó, dva je víc než jeden, to se ví!!!
PS: nechci vám napovídat ale vánoce s blíží...
PS: nechci vám napovídat ale vánoce s blíží...
Nějaké novinky? Já vím, že je pilno, ale stihnou to pěnotvory pod stromeček?
snad ano... ,Mushrooma jsem nekontaktoval čerstvě,je na to přes měsíc,myslím si že na nás nezapomněl... a že to bude možná "pod stromeček"..HonzaS píše:Nějaké novinky? Já vím, že je pilno, ale stihnou to pěnotvory pod stromeček?
MERKUR Solingen - 37 001
Hrníčky si do dnešního dne vybrali a tudíž dostanou :
PetrS 3, mons 4.
HonzaS 6 a hans 10.
lug 5
Radyx 2 a 7.
Dnes odeslána SZ s číslem účtu a částkou.
Hrnečky budou odeslány Českou poštou jako cenný balík s hodnotou do 500.
Zbývá 1,8 a 9
O číslo 9 je patrně vedena neskutečná bitva, jelikož do dnešního dne mě nikdo z těch tří nekontaktoval s výsledkem, jak se dohodli. Inu posečkám.....
PetrS 3, mons 4.
HonzaS 6 a hans 10.
lug 5
Radyx 2 a 7.
Dnes odeslána SZ s číslem účtu a částkou.
Hrnečky budou odeslány Českou poštou jako cenný balík s hodnotou do 500.
Zbývá 1,8 a 9
O číslo 9 je patrně vedena neskutečná bitva, jelikož do dnešního dne mě nikdo z těch tří nekontaktoval s výsledkem, jak se dohodli. Inu posečkám.....
Jo a ještě něco, já hlava dubová...
Pošlete prosím do SZ adresu, kam balíček zaslat..
Pošlete prosím do SZ adresu, kam balíček zaslat..
no jo.. ,ale kdo se vlastně máme dohodnout? Myslím tedy kolik je nás "těch neuspokojených"?
MERKUR Solingen - 37 001
jinak tedy...,pokus o dohodnutí formou SZ jsem SoNNymu a Lugovi odeslal.Pokud tedy nevyjde to číslo 9.,jsem ochoten ustoupit a vzít č 1..Pedrosjan píše:no jo.. ,ale kdo se vlastně máme dohodnout? Myslím tedy kolik je nás "těch neuspokojených"?
MERKUR Solingen - 37 001
edit:..-dohoda přes SZ provedena-prosím moc kolegu Mushrooma o realizaci zakázky...Pedrosjan píše:jinak tedy...,pokus o dohodnutí formou SZ jsem SoNNymu a Lugovi odeslal.Pokud tedy nevyjde to číslo 9.,jsem ochoten ustoupit a vzít č 1..Pedrosjan píše:no jo.. ,ale kdo se vlastně máme dohodnout? Myslím tedy kolik je nás "těch neuspokojených"?
MERKUR Solingen - 37 001