A te dpro nemcinare.
http://razor-handles.de/8.html
Nýtky do břitvy
Re: Nýtky do břitvy
Tak jsem si prohlédl, ten postup opravy nýtku, a pro nás je jediný problém. Sehnat ten drát ze stříbroniklu. vše ostatní se dá vyrobit. Pokud bude kujný drát který nerezaví, tak nýtky vyrobím v různých délkách. Vyrobil bych přípravek na výrobu nýtků, aby měly jednu hlavu hotovou a druhá by se donýtovala na střenkách. Zároveň se tímto musím omluvit panu Štraubovi, protože měl informace přímo z výroby, zatím co já pouze odvozoval od mě dostupných známých možností materiálů. Teď už zbývá jen od pana Štrauba ten drát získat, a zároveň se u něj poptat na ty podložky. Na německých stránkách http://razor-handles.de/7.html jsou nýtky ze žlutého kovu a mají už přímo ty kalíšky navléknuté na nýtku. Jen ten materiál je problém.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak jsem jim napsal mail a doufam ze mi pomuzou s materialem. Mohl bych sehnat stribroniklovy drat zadaneho prumeru, ale neni rovny coz by se dalo asi vyrovnat. To by ale mohlo delat neplechu pri nytovani. A taky nemuzu ho koupit v malym mnozstvi. To muzu pouze s mosazi.
Muze mi nekdo z kolegu pomoci s prekladem do nemciny? Je to ohledne tech nytku a nytovani.
Dekuji
Dekuji
Neznám sice výraz "stříbronikl", ale možná by ho nahradila šperkařská alpaka, ze které se vyráběly příbory jako náhrada za stříbro
671 grains of diplomacy-.50 BMG
A proto jsou fóra! Pro předávání zkušeností a pohled z jiného úhlu!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Tak vážení kolegové,
protože nedostatek času mi nedovoluje být rychlejší v realizaci svých představ, tak to chvíli trvalo ale myslím, že první prototyp nýtku je na světě. Zatím ještě jenom malé podložky, ale už je vyprojektovaná výroba velké podložky "bulíkovo oko" Jak vyrobím další kousek, tak přiložím foto. Mám zkušebně prodiskutované poniklování, ale to zatím musí počkat dokud nebudu mít více kousků.
materiál: leštěná mosaz
rozměry jsou:
průměr nýtku = 1.53 x 14 mm
průměr hlavičky = 2.04mm
průměr podložky = 3.95 x 1.47 mm
pruměr díry = 1.6 mm
protože nedostatek času mi nedovoluje být rychlejší v realizaci svých představ, tak to chvíli trvalo ale myslím, že první prototyp nýtku je na světě. Zatím ještě jenom malé podložky, ale už je vyprojektovaná výroba velké podložky "bulíkovo oko" Jak vyrobím další kousek, tak přiložím foto. Mám zkušebně prodiskutované poniklování, ale to zatím musí počkat dokud nebudu mít více kousků.
materiál: leštěná mosaz
rozměry jsou:
průměr nýtku = 1.53 x 14 mm
průměr hlavičky = 2.04mm
průměr podložky = 3.95 x 1.47 mm
pruměr díry = 1.6 mm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Mozna bych ty hlavicky trochu utopil v tech podlozkach jinak se asi budou ble delat ty hlavisky na druhy strane aby byly stejny.
Parada...kez bych byl aspon trochu zrucnejsi