Tvrdit, že starší břitvy jsou lepší než ty nové je poněkud zavádějící.
V kvalitě oholení je úplně jedno jak je břitva stará. Důležitá je kvalita ostří.
Další nováček chce do začátku poradit s výběrem
Re: Další nováček chce do začátku poradit s výběrem
Tomo, rozhodnutý už jsem, Břitva je už objednána a putuje do rukou Mistra k přebroušení. Nakonec výběr dopadl ještě jinak, než jsem popisoval ve svém prvním příspěvku. Holt člověk míní a pak se všechno mění. Nákup z Německa už bych asi nestihl, resp. nechtěl jsem už tlačit na pilu, takže varianta Wacker tím padla. Po obtelefonování českých eshopů, o kterých vím, a poptání se, co mají opravdu aktuálně skladem, jsem nakonec nákup nasměroval na Böker King Cutter, a teď už se jen těším...
Že by si Břitva našla Tebe
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Jo, opravdu našla. Už před telefonováním po obchodech jsem se na ni díval a na fotce se mi dost líbila, ale říkal jsem si, že přece jen začnu s tou nejlevnější DOVO 101. Takže neuskutečnění mého původního nákupního záměru mně nijak nevadí.
Zajímalo by mne jak s ní budeš spokojený, kdysi jsem o ní uvažoval, ale dal jsem přednost Dovu. Ani nevím proč.
Tak tady prosím pěkně taky jeden nováček co už dva dny probírá všechna témata a teď se mu nedaří poslat soukromou zprávu VelMistrovi i když ho vidí on-line, bo nemá oprávnění. ( Prý mám být aktivnější na foru?
Ahoj Fedore,
vítej na fóru.
Už můžeš SZ odeslat.
Na fóru máme ochranu před spamery, tzn. že se novým uživatelům musí být první správa schválena. Po schválení již mají plná práva uživatele fóra, tzn. že nyní již můžeš SZ Petrovi odeslat.
vítej na fóru.
Už můžeš SZ odeslat.
Na fóru máme ochranu před spamery, tzn. že se novým uživatelům musí být první správa schválena. Po schválení již mají plná práva uživatele fóra, tzn. že nyní již můžeš SZ Petrovi odeslat.
JJ díky moc, už jsme vstoupili do kontaktu! Vzácný to člověk, ten Váš Petr.
JJ nas pan Mistr ma tri ruce dva nosy, umi chrastit hrudnim kosem jak chrestys a ma zlaty srdce- tedajen diky tomu ze zadnej jinej matroz zrovna na tu opravy nemeli. Je to tak spravne pane Mistr ne?
Inu podle Tvého popisu jsem Adršpachu spíše jako ochrana proti mizení cukru ze špajzky, ale jinak je to všechno pravda pravdoucí. Jen ještě bych potřeboval i tu čtvrtou ruku ale co jeden nadělá, když mi jinak dáno nebylo...
Ahoj Fedore,
vítám Tě na zdejším foru mezi pravými gentlemany vyznávajícími ostří nejjemnější na nástroji tak krásném jako je Břitva.
Přeji ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Ahoj Fedore,
vítám Tě na zdejším foru mezi pravými gentlemany vyznávajícími ostří nejjemnější na nástroji tak krásném jako je Břitva.
Přeji ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.