Wilkinson Sword
Naivne jsem se domnival, ze se jedna o anglickou ziletku, pohled na zadni cast baleni s adresou Schützenstraße 10, 42659 Solingen, Germany me vsak trosku zmatl. Na svych www. strankach maji ruzne adresy, podle toho v jakem jazyce si tu stranku otevrete.
Inu, jak uz to u techto nadnarodnich spolecnosti byva, pravdu se zde clovek malokdy dovi.
Cena: Zhruba 5,-Kc za 1 kus.
Muj nazor: Sice ""znackova"" presto vsak velmi podprumerna ziletka, ne prilis ostra. Dosahl jsem s ni v prumeru jen 3 (!!!) oholeni, lec vsechna oholeni byla nedukladna a hlavne neprijemna, z duvodu tuposti ziletky.
Pri takovem pomeru cena/vykon tuhle ziletku nemuzu v zadnem pripade doporucit, a v zadnem pripade nemam v umyslu si ji jeste nekdy koupit.
Wikinguv dlouhodoby TEST ZILETEK.
Wilkinson Sword
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Gillette Rubie Platinum Plus
Gillette Rubie Platinum Plus
Ziletka ruske vyroby, vyrobena v St. Petersburgu. Samozrejme v licenci. Puvod firmy je snad jasny (Boston,USA)
Cena: kolem 4,-kc/kus
Prumerna, avsak solidni ziletka, se kterou se da zhruba 5-6x oholit, pri hodne stesti i 7x.
Muj nazor: Pokud vim, tato ziletka se neprodava v CR. Kdo vsak bude mit cestu do Ruska, ten at nevaha a kupuje.
Kvalita lehce prevysuje cenu, tudiz muzu tuhle ziletku doporucit.
Ziletka ruske vyroby, vyrobena v St. Petersburgu. Samozrejme v licenci. Puvod firmy je snad jasny (Boston,USA)
Cena: kolem 4,-kc/kus
Prumerna, avsak solidni ziletka, se kterou se da zhruba 5-6x oholit, pri hodne stesti i 7x.
Muj nazor: Pokud vim, tato ziletka se neprodava v CR. Kdo vsak bude mit cestu do Ruska, ten at nevaha a kupuje.
Kvalita lehce prevysuje cenu, tudiz muzu tuhle ziletku doporucit.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
- Slovak Boy
Re: Wikinguv dlouhodoby TEST ZILETEK.
Mal som dobre skusenosti s Astra zelenou aj modrou, a tak som si kupil do zasoby oba druhy. Avsak modre ma sklamali. Kazdy balicek, co otvorim je tupy a neda sa tym holit.
Tie platinum su OK. Neviem, co sa stalo.
Tie platinum su OK. Neviem, co sa stalo.
Gillette 7 o' Clock
Gillette 7 o' Clock Super Stainless
Ziletku vyrabi jak Rusko, tak Indie.
Cena: Ruzna, hodne kolisa dle mnozstvi + postovneho (e-bay). Zhruba ale 5,-kc/kus (+-)
Muj nazor: Opravdu kvalitni ziletka, zpocatku velmi ostra, dosahl jsem 9 oholeni, coz je solidni vykon.
I kdyz se tato ziletka v CR jiste nikde neprodava, muzu ji doporucit jako velmi dobrou.
Ziletku vyrabi jak Rusko, tak Indie.
Cena: Ruzna, hodne kolisa dle mnozstvi + postovneho (e-bay). Zhruba ale 5,-kc/kus (+-)
Muj nazor: Opravdu kvalitni ziletka, zpocatku velmi ostra, dosahl jsem 9 oholeni, coz je solidni vykon.
I kdyz se tato ziletka v CR jiste nikde neprodava, muzu ji doporucit jako velmi dobrou.
Re: Derby
Tak jsme s mojí přítelkyní vyzkoušeli tyhle žiletky a první dojem je: Mnohem ostřejší, než jiná nová žiletka, která se dá v ČR koupit!Wiking píše:
Žiletka DERBY
Ziletka turecke vyroby.
Cena: V SRN vychazi 1 kus na zhruba 8 Kc, (1 balicek = 5 ks = 1,70€) v Turecku je k dostani jiste mnohem levneji.
Osobne muzu tuhle ziletku do nejlepe doporucit, a neobavam se rici ze je to jedna z nejlepsich ziletek jake jsem kdy mel, presto ze se jedna cenove spise o ziletku stredni popr. nizsi cenove relace.
V pomeru ceny ku kvalite zde mnohonasobne prevysuje kvalita, coz cinni tuhle ziletku velmi atraktivni!!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Perma-sharp super
Perma-Sharp Super (Stainless)
Ziletka turecke vyroby.
Cena: Neznam, dostal jsem 1 ks na vyzkouseni.
Tato nenapadna ziletka je opravdu prekvapeni roku!
Je to neuveritelne, ale dokazal jsem se s ni oholit 16x! , cimz tahle ziletka muze konkurovat nejdrazsim a nejkvalitnejsi ziletkam z produkce solingenu.
Tim myslim 16 excelentnich, 100%nich oholeni, kdo by chtel, oholil by se jiste i vicekrat.
Skoda, ze se tahle ziletka da koupit snad jen v Turecku, popr. na e-bay.
Muj nazor: Jedna z nejkvalitnejsich ziletek jake jsem kdy mel, fantasticka kvalita!!
Ziletka turecke vyroby.
Cena: Neznam, dostal jsem 1 ks na vyzkouseni.
Tato nenapadna ziletka je opravdu prekvapeni roku!
Je to neuveritelne, ale dokazal jsem se s ni oholit 16x! , cimz tahle ziletka muze konkurovat nejdrazsim a nejkvalitnejsi ziletkam z produkce solingenu.
Tim myslim 16 excelentnich, 100%nich oholeni, kdo by chtel, oholil by se jiste i vicekrat.
Skoda, ze se tahle ziletka da koupit snad jen v Turecku, popr. na e-bay.
Muj nazor: Jedna z nejkvalitnejsich ziletek jake jsem kdy mel, fantasticka kvalita!!
Naposledy upravil(a) Wiking dne 20 říj 2011, 10:20, celkem upraveno 1 x.
Zaujimavá žiletka sem tam použijem ešte báger na doholenie fúzov pri nose
mám ešte obavy,že si odfiknem z nosa časom si snád zviknem žiletky používam
Astry tie sa daju zakúpit v hypermarketoch možno natrafím na nejakú inakšiu značku
mám ešte obavy,že si odfiknem z nosa časom si snád zviknem žiletky používam
Astry tie sa daju zakúpit v hypermarketoch možno natrafím na nejakú inakšiu značku
Britva je nástroj Gentlemana
- mikeborecek
Práve som pozeral cenu týchto žiletiek na ebay-i posúdte: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 500wt_1156
Velmi ma zaujal test ziletiek. Je to krasna praca, velmi poucne. Holim sa sice britvou, ale skutocne klobuk dole tolko komplexnych informacii som o ziletkach este necital.
Zrovna mi domů dorazili dvoje žiletky, které ještě nejsou otestovány. Já na to testování nejsem ta správná osoba (mám celkem měkký vous), takže pokud by měl Wiking chuť a byl by ochotný tyto žiletky otestovat a napsat zde své dojmy, rád mu zašlu zkušební vzorky.
Pokud tedy má chuť testovat, ať mi napíše svou adresu přes SZ, obratem zašlu vzorky .
Jedná se o tyto žiletky:
http://www.ziletky.cz/2204-astra-kerami ... letky-5ks/
http://www.ziletky.cz/2137-laser-super- ... etky-10ks/
Pokud tedy má chuť testovat, ať mi napíše svou adresu přes SZ, obratem zašlu vzorky .
Jedná se o tyto žiletky:
http://www.ziletky.cz/2204-astra-kerami ... letky-5ks/
http://www.ziletky.cz/2137-laser-super- ... etky-10ks/