Mé asi nejoblíbenější mýdlo.
Používám jej na "nedělní" holení.
Vůbec výrobky firmy GOLDDACHS jsou považovány za kvalitní.
http://www.golddachs.de
Mýdlo GOLDDACHS
Re: Mýdlo GOLDDACHS
Golddachs Spezial Rasierseife ( Golddachs specialni holici mydlo)
Konecne jsem se dostal k vyzkouseni tohohle mydla, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen!
Mydlo Golddachs (cesky: zlaty jezevec) je jedno z (nej)luxusnejsich mydel, ktere se v Nemecku vyrabi.
Cena je pomerne vysoka, kolem 8,-€ za 1ks 56gramoveho mydla je fakt hodne!
.. a to jeste za predpokladu, kdyz koupite 1 baleni za 16€ obsahujici 2 kusy.
Taktez se prodava po 1ks v plechove (hlinikove?) krabicce za zhruba take 16€, ale nebot se mi nechtelo za "samotnou" krabicku platit 8,-€, rozhodl jsem se ke koupi 2 nahradnich kusu. Za cenu jedne golddachsove krabicky mam totiz v Ikei 4 nerezove Grundtal krabicky, ktere vydrzi vecnost!
Vune je pomerne decentni, zalozena na citrusove bazi, ktera vsak po oholeni rychle mizi.
Samo mydlo vsak voni velmi prijemne, mydlovo-citronova vune navozuje skvely pocit cistoty a svezesti!
Holici vlastnosti jsou vynikajici, pena byla po vyslehani tak husta, ze jsem musel jeste na 3x dodavat po trosce vody, aby nebyla moc tvrda a husta! Fenomenalni!
Klouzavost britu byla skvela, a co se zmekceni vousu tyce, tak jsem byl velmi spokojen.
Vseobecne se o mydlu Golddachs tvrdi, ze je silne alkalicke a ze je to mydlo s neprekonatelnou zmekcovaci schopnosti!
Vyrobce udava alkalitu sveho mydla 10,5° pH!
Z toho duvodu by jej nemely pouzivat osoby s citlivou pokozkou/alergii, nebot by pro ne mohlo byt at prilis agresivni!
Ja jsem nic negativniho na sobe nezpozoroval (nemam ale az tak citlivou pokozku)
Vyrobce uvadi, ze mydlo je lisovano pod velkym tlakem, tudiz 1 mydlo 56gr by melo vydrzet pri kazdodennim a vydatnem (!!) holeni alespon 2-3 mesice.
Tohle mydlo muzu opravdu co nejlepe doporucit!
Konecne jsem se dostal k vyzkouseni tohohle mydla, a musim rict, ze jsem byl velmi mile prekvapen!
Mydlo Golddachs (cesky: zlaty jezevec) je jedno z (nej)luxusnejsich mydel, ktere se v Nemecku vyrabi.
Cena je pomerne vysoka, kolem 8,-€ za 1ks 56gramoveho mydla je fakt hodne!
.. a to jeste za predpokladu, kdyz koupite 1 baleni za 16€ obsahujici 2 kusy.
Taktez se prodava po 1ks v plechove (hlinikove?) krabicce za zhruba take 16€, ale nebot se mi nechtelo za "samotnou" krabicku platit 8,-€, rozhodl jsem se ke koupi 2 nahradnich kusu. Za cenu jedne golddachsove krabicky mam totiz v Ikei 4 nerezove Grundtal krabicky, ktere vydrzi vecnost!
Vune je pomerne decentni, zalozena na citrusove bazi, ktera vsak po oholeni rychle mizi.
Samo mydlo vsak voni velmi prijemne, mydlovo-citronova vune navozuje skvely pocit cistoty a svezesti!
Holici vlastnosti jsou vynikajici, pena byla po vyslehani tak husta, ze jsem musel jeste na 3x dodavat po trosce vody, aby nebyla moc tvrda a husta! Fenomenalni!
Klouzavost britu byla skvela, a co se zmekceni vousu tyce, tak jsem byl velmi spokojen.
Vseobecne se o mydlu Golddachs tvrdi, ze je silne alkalicke a ze je to mydlo s neprekonatelnou zmekcovaci schopnosti!
Vyrobce udava alkalitu sveho mydla 10,5° pH!
Z toho duvodu by jej nemely pouzivat osoby s citlivou pokozkou/alergii, nebot by pro ne mohlo byt at prilis agresivni!
Ja jsem nic negativniho na sobe nezpozoroval (nemam ale az tak citlivou pokozku)
Vyrobce uvadi, ze mydlo je lisovano pod velkym tlakem, tudiz 1 mydlo 56gr by melo vydrzet pri kazdodennim a vydatnem (!!) holeni alespon 2-3 mesice.
Tohle mydlo muzu opravdu co nejlepe doporucit!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Wiking dne 21 srp 2012, 11:29, celkem upraveno 4 x.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Na základe informácii z tohoto fóra som sa rozhodol vyskúšať mydlo Golddachs. Ako prvé som si zadovážil mydlo v kovovej krabičke. Pre budúcnosť je možné zakúpiť dvoj a viac balenie len v papierovej krabičke, čo je podstatne lacnejšie.
Mydlo je jemne parfémované. vytvára dostatočne hustú penu, ktorá nepadá ak je teplá. Keďže patrím k typom s veľmi tvrdým fúzom, tak neviem veľmi posúdiť jeho zmäkčovacie schopnosti.
Má nevtieravú vôňu ktorá po jeho opláchnutí nezmení vôňu kolínskej ktorú použijete po holení. Nanášanie mydla priamo z krabičky nie je to pravé orechové. Lepšie je si mydielko nastrúhať a natlačiť do menšieho téglika, z ktorého to potom naberať na jazveca. Určite sa tak ušetrí mydlo, ktoré zbytočne vypláchnete z krabičky po skončení holenia.
Odporúčam mydlo vyskúšať.
Mydlo je jemne parfémované. vytvára dostatočne hustú penu, ktorá nepadá ak je teplá. Keďže patrím k typom s veľmi tvrdým fúzom, tak neviem veľmi posúdiť jeho zmäkčovacie schopnosti.
Má nevtieravú vôňu ktorá po jeho opláchnutí nezmení vôňu kolínskej ktorú použijete po holení. Nanášanie mydla priamo z krabičky nie je to pravé orechové. Lepšie je si mydielko nastrúhať a natlačiť do menšieho téglika, z ktorého to potom naberať na jazveca. Určite sa tak ušetrí mydlo, ktoré zbytočne vypláchnete z krabičky po skončení holenia.
Odporúčam mydlo vyskúšať.
Hanlonova britva - "Nehľadaj zlý úmysel tam, kde je dostatočným vysvetlením hlúposť"
Tohle mýdlo jsem dnes ráno vytáhl po více jak dvou či třech letech a s očekáváním se jím namydlil.
Za tu dobu jsem vyzkoušel vcelku dosti mýdel a krapet se mi změnil vkus na vůně.
V tomto případě se však nezměnilo vůbec nic.
Excelentní pěna, decentní vůně, parádní změkčení vousu.
Stále vřele doporučuji.
Za tu dobu jsem vyzkoušel vcelku dosti mýdel a krapet se mi změnil vkus na vůně.
V tomto případě se však nezměnilo vůbec nic.
Excelentní pěna, decentní vůně, parádní změkčení vousu.
Stále vřele doporučuji.
Dobrý večer břitevníci!Pane Radgoste a které provedení toho mýdla máte?Já našel na netu dva výrobce.....Máte některé z výše vyfocených?
Taktéž v plechové dóze.
A nemám jej s nápisem GOLDDACHS, nýbržto DOVO.
A nemám jej s nápisem GOLDDACHS, nýbržto DOVO.
Tak já mám drobet jinou plechovku-přesně tu jak uvádí Lujzy .Jinak jako musím potvrdit,krásně udělaná pěna drží,příjemně voní.Jelikož mýdla střídám(v současné době asi 6 načatých,dostanu se k němu občas-ale vždy velká spokojenost..
MERKUR Solingen - 37 001
Díky pánové za informaci.Ještě se vás zeptám jak vysoko jej hodnotíte co se změkčení vousu týče, někde na uroveň Kler Kabinett, nebo je lepší-horší......
Ja bych Golddachse (a Dr. Dittmar, to je skoro stejne, jen jinak voni) ohodnotil velmi dobre az excelentne, co se zmekceni vousu tyce. Klar je velmi vysoce postavena latka, to zmekcuje skutecne perfektne.
Na zmekceni vousu dosud neni zadna stupnice, od 0 do 10, abych mohl rict ze Golddachs je 9 a Klar 10
ale asi tak nejak to muze byt.
Muj nazor: Golddachs zmekcuje opravdu velice dobre, asi stejne ci podobne dobre jako Klar.
Kazdopadne excelentni zmekceni nabizi i Arko, a to za lidovou cenu, to je treba mit na pameti.
Na zmekceni vousu dosud neni zadna stupnice, od 0 do 10, abych mohl rict ze Golddachs je 9 a Klar 10
ale asi tak nejak to muze byt.
Muj nazor: Golddachs zmekcuje opravdu velice dobre, asi stejne ci podobne dobre jako Klar.
Kazdopadne excelentni zmekceni nabizi i Arko, a to za lidovou cenu, to je treba mit na pameti.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)