Krabicky na britvy

Mišmaš informací, které se nevměstnají do jiného tématu
PetrS
mentor

Re: Krabicky na britvy

Příspěvek od PetrS »

Pánové - GRATULUJI.
Oba jste vyrobili perfektní a hlavně funkční krabičky na Břitvy. Pečlivá práce a hlavně je vidět ten láskyplný přístup k Vašim Kráskám.
Každá má svůj pokojíček a tak jsou uložené v plném komfortu - nádhera.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
WILDHOG

Příspěvek od WILDHOG »

gratuluji,moc pěkné :D
JESUS SHAVES!
Radyx
admin

Příspěvek od Radyx »

Clemo a Ssyxi, pěkné pelechy pro břitvy máte, břitvy si hoví jako v peřinách, dobrá práce pánové!

Clemo, ten silikátový sáček mám pohozený v jednom šupleti ale fakt nejsem schopen říci zda je to k něčemu. Taky by mě to zajímalo zda to má smysl.
DODK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DODK »

Taky přidám "klas do mlýna" :
Obrázek

- trochu drahé, za to 2v1 :shock:

Pro objednávky :
http://www.drevorezba.cz/detail.aspx?kategorie=4866
Bohatství je jako moucha. Někdy na orchideji – někdy na hnoji.
Fedor

Příspěvek od Fedor »

Zdravím všechny
Jsem tu totálním nováčkem co na příchod první krásky teprve trpělivě (no upřímě řečeno dost netrpělivě :) ) čeká a krátí si čas pročítáním všech diskuzí - tzv. fáze rozjařeného nasávání informací. Jsem z truhlářské rodiny a tak mne výroba lůžkové úpravy pro Krásku/Krásky určitě čeká a určitě proběhne svépomocí (sám nejsem z oboru, ale dost fandím vlastnoruční práci).
Měl bych dotaz asi nejspíš přímo na Artifexe, který tu měl výborný příspěvek ke korozi způsobené/stimulované uvolňováním látek ze dřeva. Napadlo mě to, když jsem viděl srovnání Dubu čerstvého a Dubu po 10 letech. Jeho korozivní "potenciál" je cca poloviční až jednotřetinový. No dalo by se odhadnout, co by se stalo kdybych použil dřevo které mělo 50 - 100 let na vyvětrání? Řekněme zbytky vojenského kufru po pradědovi (příjemně hotová prkénka), prkna/trámy z opravované střechy domu postaveného před 100 lety, prkna ze střechy nebo vrat vlastní stodoly, štokrle z půdy nebo zbytky starého/předválečného stolu který bude soused za chvíli porcovat na zátop apod.?
clemo

Příspěvek od clemo »

Ja myslim, ze to bude v pohode. Taky mam ja jedne stare KDS britve drevenou strenku, co jsem si delal sam (zrovna jsem ji obtahoval, kdyz me napadlo se sem podivat). Navic strenka ma ke britve bliz jako krabicka/skrinka. Jaky to je strom, to nereknu, ale stari te desticky bylo minimalne tak 30 let. Taky jsem to cimsi napustil, uz nevim, cim, takovym mlicnym napul lestenkou a napul lakem. A britva to snasi dobre.
simmi

Příspěvek od simmi »

Zdravím všechny břitevníky,
nevím zda tu tento odkaz už je ,ale narazil jsem při mém brouzdání na internetu na tuto velmi zajímavou a dle mně více než ucházející "steampunk" krabičku i s návodem na její výrobu. Myslím si že zrovna v této svatyni by se z dobového hlediska mnohé sbírky zde na fóru více než vyjímaly. :D

http://www.instructables.com/id/Steampunk-shaving/
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Az na to pouziti soustruhu, frezy a dalsich masinek by se to dalo rozumne vyrobit doma.
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Třeba v pokojíku... :lol:
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Ve Tvým pokojíku na 110% :lol:
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Odpovědět

Zpět na „Všeobecně o břitvách a nádobíčku kolem holení - PelMel“