Boss
Re: Boss
Ahoj figsebu,
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky. Tvoje Břitva Boss potřebuje aby jsi se na ni díval krapet jiným pohledem. Ona totiž je velmi zachovalá, pěkně velká a hlavně není poničená a vyšípaná. Po zbavení rzi, naleštění a nabroušení Ti bude sloužit dlouhá léta k plné spokojenost. Je jak "ošklivé kačátko" ale uvidíš jaká nádherná Labuť se z ní vyklube.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky. Tvoje Břitva Boss potřebuje aby jsi se na ni díval krapet jiným pohledem. Ona totiž je velmi zachovalá, pěkně velká a hlavně není poničená a vyšípaná. Po zbavení rzi, naleštění a nabroušení Ti bude sloužit dlouhá léta k plné spokojenost. Je jak "ošklivé kačátko" ale uvidíš jaká nádherná Labuť se z ní vyklube.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Ahoj PetřeS,
děkuji za přivítání... také si mě potěšil infem o mé labuti.
Ne že bych si o ní a priory myslel, že je špatná ale říkal jsem si, že možná bude lepší koupit nějakou levnější břitvu.
Jinak západní větříček mi napověděl, že s renovací by si mohl pomoci právě ty.
děkuji za přivítání... také si mě potěšil infem o mé labuti.
Ne že bych si o ní a priory myslel, že je špatná ale říkal jsem si, že možná bude lepší koupit nějakou levnější břitvu.
Jinak západní větříček mi napověděl, že s renovací by si mohl pomoci právě ty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro uvedení do problematiky: tohle pro holení už opravdu není:
A výklad: pravá část čepele je po asi 30 letech ležení ve skříňce ve sklepě. To by vypadalo ještě schopně. Levá část- po 96 hodinách koupání v nasyceném roztoku chelatonu 3. Tady už není pochyb, že na holení tato čepel není. I kdyby se Mistr Brusič postavil na hlavu, tohle už zachránit nejde.. Buď rád, že máš slušný kousek...( píšu s úsměvem, PetrS mi jistě dá zapravdu, protože zde na foru se neurážíme, neb břitevníci drží noblesu..)Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
-
- Kontaktovat uživatele:
No, šíře celkem s krajkou 13,5 mm, celuloidové střenky, z toho jedna prasklá..signatura: RINGDOVE Solingen
Do sbírky .. ale kazíme nováčkovi diskusní příspěvek. Omlouvám se..Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...