Dobrý deň, zakúpil som toto, ale s inou potlačou, ale od tejto značky a píšu tam že to obsahuje benzin (ropný) hydrogenačne odsírený ťažký.
Ošetril som s tým nejaký kože a vypadá to sľubne.
Píšu tam to, čo očakávam od krému na remeň :Čistí, chráni, odpudzuje vodu a zmakčuje kožu.
Len sa chcem spýtať, či to nemože remeňu ublížiť.
mimochodom: je to Norkový tuk.
http://www.ebay.co.uk/itm/Tarrago-Mink- ... 0738167064
Tarrago mink oil
Tarrago mink oil
Nie je kameň ako kameň.
Re: Tarrago mink oil
Tak som to dal na jeden remeň, uvidíme, čo sa z toho vypľuje, zatiaľ to vypadá sľubne asi budem mocť odporučiť.
Nie je kameň ako kameň.
To jsem zvědav, jakou s tím uděláš zkušenost.
NO som to použil, a zdá sa mi fakt dobrý, lepší ako Ballistol, remeň je po ňom taký vláčnejší, fajnovejší, dávam to na všetku kožu a fakt dobré, možem odporučiť, ináč dá sa to kúpiť v Intersporte za 4,99 Eura.
Nie je kameň ako kameň.
Dobrý tip!
to rotavator : používáš Ballistol na řemen? Jako pajcunk? Nebo něco jako konzervování?
No týmto som na remeň nahradil Ballistol, koža má taký lepší povrch niečo ako kondicionér.
Nie je kameň ako kameň.
Dnes jsem chtěl zakoupit Tarrago mink oil, bohužel výrobce asi změnil recepturu. Na obalu se chlubí, že obsahuje silikonový olej.
Myslíte, že malé množství silikonu na řemenu může kontaminovat jezevce? Ten silikon mě zarazil, protože na internetu jsem o silikonu v tomto produktu nezahlédl nic.
Myslíte, že malé množství silikonu na řemenu může kontaminovat jezevce? Ten silikon mě zarazil, protože na internetu jsem o silikonu v tomto produktu nezahlédl nic.
@vsezved: Nemělo by ti to kontaminovat štětku, dáš to na řemen, nedáš toho tam tolik aby ti něco zbylo na povrchu, všechno by se ti mělo vpít. Pak prakticky nic nebudeš mít na břitvě. Navíc pěnu naneseš na tvář před tím než se jí břitva dotkne, před holením v jiném směru (2. a 3.) je dobrý si tvář opláchnout horkou vodou. Takže šance je skoro nulová.