Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokecáme.
Re: Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokec
V Uherském Brodě již nějaký ten rok bydlím...
Sraz v Brne dne 17.3.2012
Vazeni Kolegove, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nema naladu na mensi britevnicky sraz v tu sobotu. Ja privezu do Brna ty objednane mydla, a tam je tem co muzou prijet predam. Kdo nemuze, poslu postou. (ja budu v Brne od 16.3. do 23.3.)
V tu sobotu 17.3. bych navrhl tak nejak solidni hodinu kolem 16h. Kde je mi jedno kde to bude, jen at tam neni smrad a je tam poctivy pivo. Uz nekolikrat se osvedcily napr. nasledujici podniky: Na Bozence (ul Bozeny Nemcove), Pivovar u Richarda (ul. Udolni 7) atd.
Zarezervovani mista zaridim, jakmile se domluvime kde to bude.
Dekuji za odpovedi.
Ludwig
Vazeni Kolegove, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nema naladu na mensi britevnicky sraz v tu sobotu. Ja privezu do Brna ty objednane mydla, a tam je tem co muzou prijet predam. Kdo nemuze, poslu postou. (ja budu v Brne od 16.3. do 23.3.)
V tu sobotu 17.3. bych navrhl tak nejak solidni hodinu kolem 16h. Kde je mi jedno kde to bude, jen at tam neni smrad a je tam poctivy pivo. Uz nekolikrat se osvedcily napr. nasledujici podniky: Na Bozence (ul Bozeny Nemcove), Pivovar u Richarda (ul. Udolni 7) atd.
Zarezervovani mista zaridim, jakmile se domluvime kde to bude.
Dekuji za odpovedi.
Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Já rád do Brna dorazím. Nějaké to zboží na vyzvednutí u Wikinga snad mít budu.
Místo by mi vyhovovalo v rozumném dosahu pěšky od hlavního nádraží a mezi 14:38 až 17:18 se mnou můžete počítat
Místo by mi vyhovovalo v rozumném dosahu pěšky od hlavního nádraží a mezi 14:38 až 17:18 se mnou můžete počítat
Tak to jedine ten Richard na Udolni.Vlcak píše:...v rozumném dosahu pěšky od hlavního nádraží ...
Z Hlavniho nadrazy pesky na nam. Svobody, tam dale po ul. Ceska , na krizovatce (pesi zona) s ul. Solnicni 1x odbocit v levo,porad rovne , u Richarda bude vlevo, neda se to prehlednout.
Celkem 1 km, asi 13 min chuze.
Kdo neujde 13 minut pesky, muze jet 6 minut salinou:
http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhd/spojeni/ zadat: Brno hl.n. » Brno, Údolní 223/7
V saline: Pozor na kapsare! !
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Tak to se tam okážu i já, ač caizl! Sice nemám nic objednané, ale s kolegy rád posedím u škopku!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
To je rozumne. Uzijte si to.
Uvidíme, jak se poperu s tim chrchláním, co na mně sedlo. Když to dopadne dobře, tak bych na jedno zašel.
Taky bych rád přijel, ale budu tou dobou v nemocnici po operaci, takže mám bohužel smůlu. Tak si to pěkně užijte a určitě budou i další srazy
Přeji Ti gilhade brzké uzdravení a na květnové setkání už by to snad mohlo vyjít.
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zdravím břitevníky. Je tady někdo z Plzně?