Kazety s holením

Mišmaš informací, které se nevměstnají do jiného tématu
PetrS
mentor

Kazety s holením

Příspěvek od PetrS »

Odkaz na krásné kazety na holení.
Odkaz našel kolega ingsouta a na jeho přádní sem vkládám.

http://www.scaramangashop.co.uk/at-home ... at_37.html

8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
adrspach
mentor

Re: Kazety s holením

Příspěvek od adrspach »

Ahorat upozornim ze ony vyrobky podle meho jsou nove vyrabene nekde v Indii tak aby vypadaly jako vintage.
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Posílám pár fotek své krabice na doutníky. Jestli nenajdu krabičku na holení po dědovi, vyrobím něco podobného. Ty krabičky z odkazu jsou krásné, ale jen jako inspirace. Nemám rád nové věci, které jsou uměle ošoupané.
Samosebou, že krabice na holící potřeby nemusí mít vlhkoměr.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
adrspach
mentor

Příspěvek od adrspach »

Skoda krasneho humidoru. I v Cechach se daji sehnat velice slusne a hezke krabicky a za podstatne lepsi ceny nez tady.
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

Tedy ta krabice na doutníky je opravdu parádní :!:
Akrorát ji máš prázdnou :mrgreen:
Chtělo by to naplnit a pak nás pozvat :lol:
Vlcak
Donátor

Příspěvek od Vlcak »

adrspach píše:Skoda krasneho humidoru. I v Cechach se daji sehnat velice slusne a hezke krabicky a za podstatne lepsi ceny nez tady.
Však on netvrdí, že ji chce použít na holení. Jak jsem pochopil slouží svému účelu, tedy na doutníky.
Pokud ingsouta nenajde krabici na holení po dědovi, tak vyrobí něco podobného jako má na doutníky, ale samo bez vlhkoměru, který je ale pro doutníky potřeba, takže škoda ho není.
Ivánek

Příspěvek od Ivánek »

Vlčáku,
máš pravdu. Ale zašátral jsem dnes ve staré truhle a našel krabici na holení po dědovi a krásnou krabici po mém pradědovi, zítra udělám fotky. Takže humidor zůstane jek je, to jsem jen poslal ukázku, asi tak by vypadala škatule na holení mé výroby.
Doutníky už moc nekouřím, ráno jsem nevěděl, kde mám ústa. Ale jednou za rok vyjedu na malé Hondě Gorilla na Dunajovické vrchy, postavím stan, uvařím večeři, pak lehnu před stan do stepních trav, pokuřuji, zvolna popíjím (z lahve) víno od pana Selnera, dívám se na temnou siluetu Pálavy přede mnou a je mi blaze.
A to jsem se ještě neoholil Břitvou! ;)
Wiking

Příspěvek od Wiking »

ingsouta píše: ... Ale jednou za rok vyjedu na malé Hondě Gorilla na Dunajovické vrchy, postavím stan, uvařím večeři, pak lehnu před stan do stepních trav, pokuřuji, zvolna popíjím (z lahve) víno od pana Selnera, dívám se na temnou siluetu Pálavy přede mnou a je mi blaze.
A to jsem se ještě neoholil Břitvou! ;)
~~
Neni nic hezciho, kdyz i chlap je obcas romanticky, a sedet u taboraku, pokurovat si doutnicek - to schvaluji i ja, zaprisahly nekurak!!, divat se na hvezdy a tesit se ze zivota.. to je neco nadhernyho..
Taky to miluju.. kdybych minimalne 1x za rok nejel na cundr a tohle neudelal, umrel bych zalem.
~sorry za prispevek mimo tema, normalne to nedelam~ :oops:
Ludwig
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Zipíno

Příspěvek od Zipíno »

Z toho si nic nedělej! Na mě taky sousedi čučeli jak na trojhlavý tele, když jsem v létě v sobotu večer sedl před barák, koukal na hvězdičky, poslouchal šumění lesa a vychutnával kvalitní doutníček a sklenku gruzínského brandy!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
mons

Příspěvek od mons »

Dovedu si to živě představit, i mne něco podobného potkalo. :D
Odpovědět

Zpět na „Všeobecně o břitvách a nádobíčku kolem holení - PelMel“