No ono z počátku nemá valný smysl vrážet do břitvy tisíce korun, protože takovéto holení ne každému vyhovuje a po opadnutí počáteční euforie, se může stát, že nám doma zbude výbava za několik tisíc. Na následném prodeji většinou člověk dosti prodělá.
Pokud to člověka opravdu chytne tak většinou nezůstane u jedné, dvou, nýbrž se může stát, že za několik let zjistíte, že máte v břitvách a věcech kolem nich nasypány desítky či stovky tisíc korun.
První břitva
Re: První břitva
Souhlas. Břitva, barbus a slušná štětka. Toť výbava celého muže, který, byť zálesák, se cítí být gentlemanem. Jo a ještě alespoň kousek zrcátka a opasek u kalhot, příp. ešus. Víte jaká to bude paráda, až si na čundru rozdělám oheň, v ešusu uvařím vodu, sundám opasek, obtahnu Břitvu a zrcátko dám do rozštípnuté větvičky a OHOLÍM SE?
K vykonání obřadu zcela postačující.
Čímž neberu komukoliv jeho názory a hledání a nehaním to, ba naopak.
-
- Kontaktovat uživatele:
a za nějaký čas nebudeš ani to zrcátko vozit. ono to jde po hmatu i bez něho...
Ženy a břitvy mají jedno společné. Tupé nestojí za nic...
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
Darovane břitvě na zuby nekoukej.
klozman: jak spravne ohodnotit Britvu je Veda. Ale pokud chces vedet, jak lacino lze koupit slusna Britva v bazaru, tak odpoved je: 100,- .. 200,- kc je prima cena, za kterou se da koupit dobra vec. Pokud Britva v bazaru stoji vic, tak muze byt predrazena, nebo muze mit zvlastni kvality (material, zpracovani, historii, cokoliv ...). Pokud hledas neco levneho do zacatku, tak to asi neni Britva pro tebe. Pokud hledas neco zvlastniho, tak je to jina a musis ocenit sam, nakolik to ta ktera Britva ma a zda ti za tu cenu stoji. Co je pro jednoho predrazene, muze byt pro druheho smesny pakatel. Pokud posilas dopis babicce, tak poskozena korunova znamka za dve koruny je predrazena. Pokud jsi zberatel, muze pro tebe mit ceny nekolika stovek, protoze s touto chybou se jich zachovalo malo.
...no máš můj naprostý souhlas...sice jezdím na vandry naprosto neoholen,tzn že mám vícevous,ale vždy po absolvování našich "úletů" jdu dohladka...a hlavně,když máme domluvenou nějakou vodu,tak tam nikdo nesmí být bez "barbu"...jsem sice "barbarosa",ale nemůžu vyrazit na Lužnici,nebo na Sázavu jinak...zkrátka,kormidelník bez fousů,to je jako dáma bez kabelky...ingsouta píše:Souhlas. Břitva, barbus a slušná štětka. Toť výbava celého muže, který, byť zálesák, se cítí být gentlemanem. Jo a ještě alespoň kousek zrcátka a opasek u kalhot, příp. ešus. Víte jaká to bude paráda, až si na čundru rozdělám oheň, v ešusu uvařím vodu, sundám opasek, obtahnu Břitvu a zrcátko dám do rozštípnuté větvičky a OHOLÍM SE?
Tak tohle moc dobře znám z vlastní zkušenosti! Já sám jsem před mnoha lety způsobil těžký šok a totální ztrátu sebevědomí svým protivníkům na dlouhých - vícedenních manévrech. Před závěrečnou bitvou jsem prohlásil že do boje musím jít upraven abych mohl zemřít se ctí. Načež jsem vytáhl barbuchu, štětku, břitvu a i ve studené vodě jsem se bez zrcátka po hmatu oholil. Sice to potom trochu štípalo od potu, ale za pohled na ty vyjevené obličeje okolo to STÁLO!!ingsouta píše:Souhlas. Břitva, barbus a slušná štětka. Toť výbava celého muže, který, byť zálesák, se cítí být gentlemanem. Jo a ještě alespoň kousek zrcátka a opasek u kalhot, příp. ešus. Víte jaká to bude paráda, až si na čundru rozdělám oheň, v ešusu uvařím vodu, sundám opasek, obtahnu Břitvu a zrcátko dám do rozštípnuté větvičky a OHOLÍM SE?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Ano, muž má jít do boje upravený, pokud to okolnosti dovolí.Tak tohle moc dobře znám z vlastní zkušenosti! Já sám jsem před mnoha lety způsobil těžký šok a totální ztrátu sebevědomí svým protivníkům na dlouhých - vícedenních manévrech. Před závěrečnou bitvou jsem prohlásil že do boje musím jít upraven abych mohl zemřít se ctí. Načež jsem vytáhl barbuchu, štětku, břitvu a i ve studené vodě jsem se bez zrcátka po hmatu oholil. Sice to potom trochu štípalo od potu, ale za pohled na ty vyjevené obličeje okolo to STÁLO!!
V očích spolubojovníků to muselo být nevyřčené konstatování:
"A pak se takovému chlapovi dostaň do rukou...."
"A pak se takovému chlapovi dostaň do rukou...."
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.