Leč ještě nejsem břitevník, vnukli jste mi nápad, který možná někoho inspiruje.
Stuhu jsem vypreparoval (rozuměj vystřihl, umazal, dokreslil, upravil) z nějakého moderního erbu, erb samotný vytvořil z fotky nějaké dekorace na zeď, břitva podobně jako stuha.
Trochu větší zde:
http://www.placek-foto.cz/razor.jpg
NÁVRHY A NÁPADY K REALIZACI TRIKA
Re: NÁVRHY A NÁPADY K REALIZACI TRIKA
HEZKÝÝÝÝÝ - LÍÍÍBÍÍÍ.
Ještě mírně dovybarvit a tak se mi to moc líbí.
Ještě mírně dovybarvit a tak se mi to moc líbí.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Díky
Zkoušel jsem barvit, ee, viděl bych to na růzé barvy nití, a toto jako obrysový mustr.
Zkoušel jsem barvit, ee, viděl bych to na růzé barvy nití, a toto jako obrysový mustr.
Obrysový mustr zachovat jako samostatný vzor a neměnit jej (je krásně vznešený a půvabný).
K němu zkusit pár samostatných návrhů vybarvených jako omalovánku. Každou část pole jednou čistou barvou. Žádné odstíny nebo stínování. Jen jednoduché barvy tak jak to zvládne vyšívací stroj.
K němu zkusit pár samostatných návrhů vybarvených jako omalovánku. Každou část pole jednou čistou barvou. Žádné odstíny nebo stínování. Jen jednoduché barvy tak jak to zvládne vyšívací stroj.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Vypada to nadherne !
Gentlemani, kolegové břitevníci. Nápad na realizaci trika se mi líbí.
Zkusil jsem také zaexperimentovat.
Pozor na čerpání zdrojových obrázků z internetu. Jejich použití z principu není volné, byl by třeba souhlas autora.
Mimochodem jako zdroj pro obrys břitvy posloužila krásná Wade & Butcher.
Mé návrhy jsou čistě vlastní tvorba
Nejsem žádný extra grafik, ale co vy na to?
Alespoň jako inspirace pro kombinace barev.
Zkusil jsem také zaexperimentovat.
Pozor na čerpání zdrojových obrázků z internetu. Jejich použití z principu není volné, byl by třeba souhlas autora.
Mimochodem jako zdroj pro obrys břitvy posloužila krásná Wade & Butcher.
Nejsem žádný extra grafik, ale co vy na to?
Alespoň jako inspirace pro kombinace barev.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Líbilo se mi sluníčko, ale je pravda že pro ostatní není srozumitelný a hodilo by se spíš jako nekonkrétní dekorace.
Jinak se mi nejvíc zamlouvá černobílej návrh na erbu se stuhou. V případě výšivky by ale možná mohly nastat komplikace s použitým fontem, kde se objevuje dost jemnejch linek. V případě menší velikosti bych se bál čitelnosti, nebo i vyrobitelnosti těchto detailů, ale neměl by bejt zas takovej problém detaily pozměnit, nebo vypustit. U vzorů ve střenkách je to podobný, jen není třeba hlídat čitelnost, ale jen deformace výšivky.
Jinak se mi nejvíc zamlouvá černobílej návrh na erbu se stuhou. V případě výšivky by ale možná mohly nastat komplikace s použitým fontem, kde se objevuje dost jemnejch linek. V případě menší velikosti bych se bál čitelnosti, nebo i vyrobitelnosti těchto detailů, ale neměl by bejt zas takovej problém detaily pozměnit, nebo vypustit. U vzorů ve střenkách je to podobný, jen není třeba hlídat čitelnost, ale jen deformace výšivky.
Toto je pouze pro použití obrázku nebo jeho části v takové podobě, že to je poznat odkud vítr vane, pokud však na něj použiješ úpravy (dokreslení 15%, umazání 90% a následné filtry, atd) je to již tvé dílo (chápěj fotografie Mona Lisy je již autorské dílo fotografa, nikoli malíře). Ale je to na hraně! Je to jen návrh, rychlovka, nemám problém to nakreslit ručně a pak jen zdigitalizovatVlcak píše:Pozor na čerpání zdrojových obrázků z internetu. Jejich použití z principu není volné, byl by třeba souhlas autora.
Ale k návrhům, jsou super, modro žlutá varianta mi připadá nejlepší, jen ten tvar policejního odznaku... Nejdůležitější pak stejně bude co řekne firma co jde a co nejde vyšít, jak zmínil Toulavej.
Ještě mě napadá kruhová varianta, něco jako OSN, jen se omlouvám, Drawing není PS . Snad jako nástřel dalšího návrhu (rychlovka v pracovní době ) to bude stačit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Krásný..jen pokud bych se mohl vyjádřit o provedení decentní. On takový stříbrný obrys na černém podkladu..ale protože nejsem graficky zdatný, je to jen nástin
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Mě se zatím nejvíc líbí první návrh od Vlcaka. Jen bych na to triko nechal vyšít břitvu + nápis (bez ohraničení).
V rámci snížení nákladu by nebyla od věci ani jednobarevná verze, v jednoduchosti je síla.
Výšivku bych si představoval v nějaké decentní velikosti, třeba na kapse nějakého polotrika. Moc si neumím představit výšivku přes celé prsa nebo záda, v takové velikosti by se už, podle mě, musel aplikovat potisk.
PS: Každopádně všechny návrhy jsou pěkné a před autory klobouk dolů.
V rámci snížení nákladu by nebyla od věci ani jednobarevná verze, v jednoduchosti je síla.
Výšivku bych si představoval v nějaké decentní velikosti, třeba na kapse nějakého polotrika. Moc si neumím představit výšivku přes celé prsa nebo záda, v takové velikosti by se už, podle mě, musel aplikovat potisk.
PS: Každopádně všechny návrhy jsou pěkné a před autory klobouk dolů.