Dobrý den přátelé. Asi půl roku jsem pročítal Vaše fórum, ale až do včera jsem se neodhodlal k registraci. Řekl jsem si, že ji provedu až poté, co si sám jednu Břitvu připravím k obrazu svému. Teď po asi deseti dnech usilovné práce, hledání materiálů na střenky a nýty a objevování slepých uliček jsem konečně u cíle, takže tvořím svůj první příspěvek. Prošel jsem od fáze rezavého kusu oceli s nepoužitelnou střenkou až do cíle v podobě nástroje, kterým jsem se před chvilkou poprvé skvěle oholil. Vztah jsme si k sobě při tom všem už vytvořili, nicméně bych rád znal více podrobností o mé Břitvě. Vím jen, že na čepeli je symbol jakési dámy v klobouku, ale to je asi tak vše. Prosím o radu zdejší matadory. Znáte někdo tuto značku? Pokusil jsem se pořídit fotografii, ale jelikož fotoaparát mám pouze kinofilm, takže jsem fotku pořídil mobilem. Doufám, že pochopím vkládání fotek do příspěvků...
Předem děkuji za případné informace.
prosím o identifikaci
prosím o identifikaci
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: prosím o identifikaci
Na identifikaci zkus lépe vyfotit značení na krčku, pokud možno z obou stran!
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Z ceho jsi vyrobil ty strenky a nyty?
Tak druhý pokus o ilustraci. Slibuji že se to naučím...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Střenky jsou z makassaru. Chtěl jsem něco exotického a když už exotiku, tak pořádnou, takže ten makassar je bělený.
Nýty jsou ze stříbra, ale po roznýtování jsem je přebrousil. Asi to není běžné, už vůbec to nebude praktické, ale vypadá to zajímavě. Pivot je ze stříbrného drátu o průměru 2 mm, na něm stříbrné očko, stejně tak nýt u klínku. Střední nýt je taková překroucená trubička o průměru 1,6 mm navlečená do stříbrné kytičky - korálkáři tomu říkají kaplík. Rovněž po roznýtování přebroušená.
Nýty jsou ze stříbra, ale po roznýtování jsem je přebrousil. Asi to není běžné, už vůbec to nebude praktické, ale vypadá to zajímavě. Pivot je ze stříbrného drátu o průměru 2 mm, na něm stříbrné očko, stejně tak nýt u klínku. Střední nýt je taková překroucená trubička o průměru 1,6 mm navlečená do stříbrné kytičky - korálkáři tomu říkají kaplík. Rovněž po roznýtování přebroušená.
Tak bych rekl ze je to Cowboy. Sveho casu se o ni zajimal i Zipino jestli se nemylim.
http://straightrazorplace.com/razors/57 ... and-2.html
http://straightrazorplace.com/razors/57 ... and-2.html
Ahoj kulgera,
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky. Zároveň Ti gratuluji ke krásně oblečené Dámě. Kvalitní práce a velmi dobrý výsledek. Srdcová záležitost. Taková Kráska je pak skutečně láskou na celý život.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky. Zároveň Ti gratuluji ke krásně oblečené Dámě. Kvalitní práce a velmi dobrý výsledek. Srdcová záležitost. Taková Kráska je pak skutečně láskou na celý život.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
JJ, je to cowboy!! Slušná kvalita, dobře se o ni starej a odmění se dlouhými lety poctivé služby!
Děkuji za přivítání a za vaše informace.
To jsem tomu dal - nazvu to dámou s kloboukem a on je to cowboy. Nějak mi nedocvaklo, co by asi dáma dělala s břitvou, navíc v době jejího vzniku.
To jsem tomu dal - nazvu to dámou s kloboukem a on je to cowboy. Nějak mi nedocvaklo, co by asi dáma dělala s břitvou, navíc v době jejího vzniku.
Možná se budeš divit, ale skoro ve stejné době se vyráběla i dámská břitva firmou Carl Schlieper.