NÁVRHY A NÁPADY K REALIZACI TRIKA
Re: NÁVRHY A NÁPADY K REALIZACI TRIKA
Mám tušení, že znovunafocení sluníčka je z důvodu rozptýlení výkovků po několika státech nerealizovatelné. Nehledě na to, že možná někteří /já ne, já jsem lenivej/ mají osazené střenky. Dosud jsme potřebu trička neměli. Nápad vznikl spontálně a osobně jsem pro všema deseti. Jen bych byl pro jedno tričko v decentním provedení, které se dá nosit i mezi lidi nepostižené naší posedlostí. Aby barevně ladilo s různými druhy oblečení. A jestli nezasvěcení nepoznají o co jde...tak se můžou zeptat. Ten kdo ho ponese na svém těle bude vědět svý...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Jsem pro.
Napíšu něco abych přeskočil to dráždivé číslo příspěvku 666.
Aby jsem se pohnuli dále, tak souhlasím s Hansem jsem pro anketu. Tu může aktivovat autor vlákna, tedy Uton (vyedituj úvodní příspěvek a můžeš to tam zapnout). Po ukončení výběru typu by zájemci o něj mohli vyřešit barevnou kombinaci a je to. Ať to stihneme dokud je teplo!
Za sebe, bral bych klidně dvě, jedno decentní na neděli a jedno větší slunko na prsou k vodě.
Aby jsem se pohnuli dále, tak souhlasím s Hansem jsem pro anketu. Tu může aktivovat autor vlákna, tedy Uton (vyedituj úvodní příspěvek a můžeš to tam zapnout). Po ukončení výběru typu by zájemci o něj mohli vyřešit barevnou kombinaci a je to. Ať to stihneme dokud je teplo!
Za sebe, bral bych klidně dvě, jedno decentní na neděli a jedno větší slunko na prsou k vodě.
Ja osobne som keď už tak za niečo decentné, žiadny kikirík... Ja som športovec, ale klubové tričko by som si na verejnosť nedal, lebo je kikiríkové...
Na první stránce vlákna je přidaná anketa:
viewtopic.php?f=36&t=1115
viewtopic.php?f=36&t=1115
Zdravím Gentlemani.
Napadlo mně, bylo by drahé umístit na rukáv nick ? Chápu,že je to náročnější.Každé triko by byl originál. Pak do letního celozádového sluníčka rok 2012 a udělat z toho tradici. Co rok, to nové Břitvy.Co na to říkáte? Mimochodem kikiriki jsou na Balkáně burské oříšky.
Mějte se fajn pop101
Napadlo mně, bylo by drahé umístit na rukáv nick ? Chápu,že je to náročnější.Každé triko by byl originál. Pak do letního celozádového sluníčka rok 2012 a udělat z toho tradici. Co rok, to nové Břitvy.Co na to říkáte? Mimochodem kikiriki jsou na Balkáně burské oříšky.
Mějte se fajn pop101
Tak pánové, máme již dva základní druhy trika předvybrány, mohli bychom se pohnout dále.
Kdo se ujme realizace vybraných modelů? Je třeba ji jenom dodělat a schválit finální návrhy barevné kombinace, zjistit cenu, možnosti velikostí, termíny dodání, posbírat objednávky... Během tohoto dolaďování se třeba ještě někdo přihlásí.
Protože nejoblíbenější se jeví model slunka, tak máš Utone právo jako první si to vzít na hrb a dotáhnout do konce.
Kdo se ujme realizace vybraných modelů? Je třeba ji jenom dodělat a schválit finální návrhy barevné kombinace, zjistit cenu, možnosti velikostí, termíny dodání, posbírat objednávky... Během tohoto dolaďování se třeba ještě někdo přihlásí.
Protože nejoblíbenější se jeví model slunka, tak máš Utone právo jako první si to vzít na hrb a dotáhnout do konce.
Přimluvil bych se za kvalitní materiál.
Taky bych uprednostnil Kvalitni tricko nic pruhledneho (rozumejte mala gramaz )