Takže novinky:
Georgetown G20 vs DB 1.5 - G20 je ručně malovaný, jinak "odlitek" z formy, 1.5 ručně dělaný dvoudílný (pokud se nepletu), 1.5 je větší, dle recenzí oba super, někomu vadilo, že je dole moc velký (měli malé umyvadlo). 1.5ka se dělá uvnitř se spirálou (nebo asi vodorovné kruhy) nebo ona síť, objem by mohl být skutečně 30oz (800ml cca), počítal jsem ho bo někde jsem četl údaj poloviční, čekám ještě na vyjádření výrobce.
1ca46173.jpg
b6f59723.jpg
c26460ad.jpg
17304628.jpg
Jinak vyjádření od
http://www.stevewoodheadceramics.co.uk:
Josef
Hi, thanks for contacting me
The size of my scuttles are roughly:
Scuttle #2 11cm x 5 cm £35 +p&p 350ml
Scuttle #2+ 14cm x 6 cm £40 +p&p 600ml
Scuttle #3 16cm x 5 cm £45 +p&p
Looking at your requirements, you probably looking at the #" or #2+
I hope this helps
Thanks
Steve
Na dotaz:
Hello,
> I am looking for some shaving scuttle. I want something which could
> have lather bowl approximately 12 cm wide and 6 cm deep.
> It could be Mega Wet Shaving Scuttle #3T, but i dont know the
> capacity of water.
> What is the capacity of water of your Mega Scuttle? Have any of your
> other scuttles bigger water capacity?
> Thank you.
shaving_scuttle_2t_0802.jpg
Asi tak by měl vypadat, cena 40 liber (1200 cca) je sice stále vyžší než 59 USD ale zase by asi bylo levnější poštovné bo evropa a rozměr 14cm x 6 cm a 600ml vody mi připadá sympatický).
Ještě dvě nějaké fotky co jsem na netu našel připojím v dalším příspěvku.
Osobně bych se teď rozhodoval mezi 1.5 DB a #2+ SW, 11,5x5cm vs 14x6 cm, 800ml vs 600ml, doudílný vs jednodílný. Ostatně včera jsem zkoušel malou misku, která vevnitř měla průměr tak 5cm nahoře 12 a výšku 5 takže docela velků úhel, ani malé krouživé pohyby zápěstím po malé kružnici nebyly problém....nevím jak ale s větší štětkou (24mm knot průměr x 67 výška třeba). Problém je v tom, že se asi s oběma hrnčíři/řkou musí člověk přesně domluvit co chce, v jakém rozměru a barvě, ale to není problém, jen je otázka co pak dostane.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.