Britva za 400??

Všeobecné dotazy na břitvy
Zipíno

Re: Britva za 400??

Příspěvek od Zipíno »

Jen doplním informaci, že břitva Gold Dollar, ale s číslem 100 na krčku, lze koupit v jednom pražském nožířství poblíž Libeňského zámečku. Je za poloviční cenu a její uvedení do dobře holícího stavu je celkem jednoduchá záležitost.
p.s.: jednoduchá pro mne, časově cca 30-45 minut
671 grains of diplomacy-.50 BMG
mons

Příspěvek od mons »

Není lepší si odpovědět slovy z historie:
" Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci "
Kopa

Příspěvek od Kopa »

Panove, moje prvni britva bude klenot, za 400 sem to sem strelil po prvnim nadchnuti. Zkratka pokoupim BRITVU jak se patri, a ne nejakej poutovej smuk none? Tim nemyslim ze narusim socialni chod moji rodiny nakupem holitka, ale jak se prokousavam postupne mistnim forem, tak si myslim, ze do 2000,- se da poresit slusna Britva, na takovy to domaci holeni.. Britvam zdar
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Břtiva za 2K už může být holení na jeden furt a možná i na více furtů, to když ji po Tobě podědí Tvůj "zadek" (když Ty jsi ten jeho předek). :D
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Kopa

Příspěvek od Kopa »

PetrS píše:Břtiva za 2K už může být holení na jeden furt a možná i na více furtů, to když ji po Tobě podědí Tvůj "zadek" (když Ty jsi ten jeho předek). :D
8-)
priznam se ze sem si to musel precist dvakrat, nez sem porozumel, ale jo, zni to dobre, takze budu muset pokoupit minimalne tri..
bo nam dnes dochtor rekl ze cekame opet chlapecka.. I kdyz sme se tesily na Barborku..(spis zena, ja to tak nejak tusil, tata udelal ctyri kluky a je ze tri brachu..)
PetrS
mentor

Příspěvek od PetrS »

Gratulace převeliká - a ať jsou všichni zdraví.
Zdravím, Petr.
8-)
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
kono

Příspěvek od kono »

..gratuluju a zároveň závidím...taky mám kluka,ale je v péči mé bývalé polovičky...jo,podle svých zkušeností,doporučuji navštěvovat různé antiky,či bazary...moje první kráska (teda břitva),byla koupena v antiku za 180 kaček...ta druhá,větší (Bismarc i s futrálkem),byla nalezena na blešáku v Práglu...když jsem se prodávajícího ptal,kolik stojí,tak mi řekl jen tak:Dej mi stovku...ale když se na ní drobet víc kouknul,tak říká:Ale s tím futrálem za 120 Kč...no nekupte to...
Kopa

Příspěvek od Kopa »

Diky za gatulace! Kono, to je mi lito, musi to byt strasny. Ted jsem za praci v zahranici, bydlim cca 12km. od okresniho mesta, v sobotu sem si udelal extra vylet, ted vazne nekecam, behem tri hodin co sem chodil po centru a obchodnich ctvrtich, sem nenarazil na jedinej obchod kde bych neco pokoupil nebo alespon osahal, jedine snad britvy na ziletky. Ani v krame kde prodavaj noze a kuracky potreby, ale ne ledajakym, nic. Singen je na britvy mrtvej.. nevadi. Ptal sem se kolegu v praci, a ty mi doporucujou Flomarkt, to je takovej blesak, co si lidi usporadavaj sami na dohodnutejch mistech a terminech. Tak drzte palce :D Zdravim pani
kono

Příspěvek od kono »

Kopa píše:Diky za gatulace! Kono, to je mi lito, musi to byt strasny. Ted jsem za praci v zahranici, bydlim cca 12km. od okresniho mesta, v sobotu sem si udelal extra vylet, ted vazne nekecam, behem tri hodin co sem chodil po centru a obchodnich ctvrtich, sem nenarazil na jedinej obchod kde bych neco pokoupil nebo alespon osahal, jedine snad britvy na ziletky. Ani v krame kde prodavaj noze a kuracky potreby, ale ne ledajakym, nic. Singen je na britvy mrtvej.. nevadi. Ptal sem se kolegu v praci, a ty mi doporucujou Flomarkt, to je takovej blesak, co si lidi usporadavaj sami na dohodnutejch mistech a terminech. Tak drzte palce :D Zdravim pani
...ahoj...no právě na tom Flohmartu (bleším trhu)se dají najít úžasné věci...obě Břitvy,které vlastním,jsem koupil na tom našem nejznámějším blešáku...českém...ale už jsem postupoval podle návodů na tomto fóru,jak se nenechat načapat...ale asi stejně nejsem ten,kdo by ti mohl radit,opravdu dobré rady tady dávají jiní Adršpach...Petr...Radyx...to jsou lidé,kteří ví...já jsem zatím ve stavu,že vím,že nic nevím :lol: ...omlouvám se dalším lidem,které jsem nezahrnul...pardon
Kopa

Příspěvek od Kopa »

Ahoj, dneska sem to prosvihl. :roll: myslim na to ze musim koncit v pul desaty a vydat se smerem blesak, a najednou koukam a ono je pul druhy.. sakra, asi zacinam byt workoholik..hehe, porad sem s vama, gillete me holi dobre, ale bazim po britve, aspon to zkusit. zdravim pani.
Odpovědět

Zpět na „Břitvy“