Kosmetika PRORASO
Re: Kosmetika PRORASO
Tak jsem si od nich objednal menu proraso a za tři dny jsem to měl doma. Nenám nejmenších výhrad.
Ahoj aceRimmer,
vítám Tě na zdejším foru.
Proraso - mentolové pohlazení.
Přeji Ti stále dobré ostří a vždy pevnou ruku.
Zdravím, Petr.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Děkuji za uvítáníPetrS píše:Ahoj aceRimmer,
Zdravím, Petr.
Sleduji to tu už delší dobu a našel jsem dost zajímavých inspirací i odkazů na zahraniční stránky.
Takže dík i za to.
Béda
Je to moc fajn, když zde každý najde pro sebe to, co jej zajímá.
Sdílená radost je násobená.
Sdílená radost je násobená.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Můžu jen potvrdit, od objednávky do tří dnů přišel balíček. E-shop se zřejmě zatím "rozkoukává" a mapuje odběry. Zdá se, že drží skladem minimální počet balení.aceRimmer píše:Tak jsem si od nich objednal menu proraso a za tři dny jsem to měl doma. Nenám nejmenších výhrad.
Jj. Přesně tak, sice nemá takový výběr jako venku, ale třeba se to rozjede. Pro individ. nákup ohledně poštovného, poslouží dobře.fil píše:Můžu jen potvrdit, od objednávky do tří dnů přišel balíček. E-shop se zřejmě zatím "rozkoukává" a mapuje odběry. Zdá se, že drží skladem minimální počet balení.aceRimmer píše:Tak jsem si od nich objednal menu proraso a za tři dny jsem to měl doma. Nenám nejmenších výhrad.
Nadsence a milovniky Prorasa jiste potesi nova serie vyrobku "Modre Proraso" s aloe vera a vitaminem E.
http://www.ebay.de/itm/251113521244?ssP ... K:MEWAX:IT&...
Myslim ze je to absolutni novinka..
Nic vic k tomu nemuzu rict, nebot Proraso nepouzivam.
http://www.ebay.de/itm/251113521244?ssP ... K:MEWAX:IT&...
Myslim ze je to absolutni novinka..
Nic vic k tomu nemuzu rict, nebot Proraso nepouzivam.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Při objednávce mýdel mě zaujalo Proraso pro citlivou pokožku http://www.ebay.de/itm/PRORASO-PROFESSI ... 3a71fdc41e . Objednal jsem, vyzkoušel jsem, chválím. Je-li zelené Proraso tím správným „Vichrem z hor“, je jeho bílá odnož „Vánkem z kopců“. Původně jsem si myslel, že v něm bude chybět známá mentolo-eukalyptová kombinace, ale není tomu tak. Chladivý pocit se dostavil mírně později a ve značně redukované podobě. Pěna fajn, nepadající. Vůně neurčitá, ale příjemná. Určitě jej zařadím do svého virtuálního mýdlového lístku.
-
Velice rád, zde přidám své hodnocení ohledně pěny na holení Proraso. Již několik měsíců používám pěnu Proraso s eukalyptem a mentolem.Musím rovnou napsat, že z mého pohledu se jedná o velice zajímavý a kvalitní produkt.Tato pěna je můj favorit na holení spolu s mýdlem Barbus Sport. Z mého pohledu se jedná o perfektní chladivou mentolo-eukalyptovou kombinaci, která opravdu sedne většině mužů.Vyzkoušel jsem i modrou pěnu na holení Proraso, kterou jsem párkrát použil, ale vždy když obě tuby a to jak zelená mentolová tak i modrá s Aloe ležely vedle sebe a já se pracně rozhodoval, kterou to ráno použiji na holení, tak jsem vždy sáhnul po zelené tubě s mentolem a vždy to byl pro mojí osobu velice příjemný chladivý zážitek na mé tváři.Z mého pohledu nemohu na tuto pěnu napsat žádnou kritiku, snad jenom to, že je škoda, že v naší republice není zelené Proraso a další produkty této italské firmy běžně v prodeji.
Pěny na holení Proraso mohu jenom doporučit.
Děkuji Vám za pozornost.
Pěny na holení Proraso mohu jenom doporučit.
Děkuji Vám za pozornost.
ahojte , dnes som si kupil kvianociam mydlo proraso a vodu po holeni proraso a malicky kamenec v kamennom ibchode na slovensku , pan bol velmi ochotny , maju celkom pekny vyber mydiel strojcekiv a stetiek