Pánové,
po holení a aplikaci vody po holení pociťuji po delší dobu na tváři takové "stahování kůže", což mi nepřijde dvakrát příjemné.
Cítím, že bych měl použít nějaký krém tak jako používám na ruce po jejich každém umytí.
Připomínám, že trpím určitou poruchou mazivosti kůže.
Prostě při umytí rukou z nich odstraním ochranný film, který se mi oproti ostatním lidem obnovuje velmi pomalu a bez požití kosmetiky pociťuji něco jako bolest.
Používáte nějaký balzám po aplikaci vody po holení, případně jaký?
Balzám po použití "vody po holení".
Re: Balzám po použití "vody po holení".
Doporucuji vyzkouset tento balzam po holeni namisto vody: http://www.nivea.cz/products/show/3381
Pro mne funguje paradne. Pozor, jine verze nemajici bilou lahvicku a bily uzaver nejsou tak dobre.
Pro mne funguje paradne. Pozor, jine verze nemajici bilou lahvicku a bily uzaver nejsou tak dobre.
Díky za radu, nivea je mimochodem má oblíbená značka.
Ještě dnes zakoupím.
Ještě dnes zakoupím.
Můžu vřele doporučit, je to balzám bez alkoholu a já s ním mám několik let jenom tu nejlepší zkušenost!
Jenom pozor, NIVEA dělá ve stejné lahvičce balzám který ovšem obsahuje alkohol a ten se odlišuje modrým víčkem. Ten nebrat, dráždí jako ostatní s alkoholem (jednou jsem se přehmátl ). Jak radí sparq: vybrat tedy ten s bílým víčkem.
Jenom pozor, NIVEA dělá ve stejné lahvičce balzám který ovšem obsahuje alkohol a ten se odlišuje modrým víčkem. Ten nebrat, dráždí jako ostatní s alkoholem (jednou jsem se přehmátl ). Jak radí sparq: vybrat tedy ten s bílým víčkem.
Vyzkoušeno - velká spokojenost!
Díky za radu.
Díky za radu.
Tento balzám Nivea používam asi 4 roky a som s ním velmi spokojný.
Tak jsem parkrat tuto Niveu taky testnul a musim rici, ze mi nesedi. Vzdycky tak po asi 15 minutach me zacne huba tak divne stimovat. Prejedu si po ni rukou a jen citim jak se mi roluje pokozka pod prsty jak kdybych se uz dlooouho nemyl. Ted to uz pouzivam jen po tom, kdyz moje oholeni nebylo zrovna optimalni, anebo kdyz ma starenka migrenu, protoze pak je vune moji normalni vody po holeni pro ni prilis silna.
Nivea balzam je uzasny, nejlepsi je ta viskozita. To neni jak bezna vph, kterou kdyz si prsknete na dlan, hned se pulka vstraba, pulka odpari a vam zustanou jen mentolalkoholem dostipane oci pro plac.
já jsem nadmíru spokoje s tímto,jen ten můj je zelený.. - http://www.ceskadrogerie-levne.cz/kosme ... l-517.html
krásně chladí,je jemný,fakt jsem spokojen..
krásně chladí,je jemný,fakt jsem spokojen..
MERKUR Solingen - 37 001
Tak jsem již dvakrát zkoušel pouze onu Niveu Balzám bez alkoholu, pouze bez vody po holení. Po chvíli mě začal svědět krk, tak jsem přes to aplikoval opět Alpu Windsor a po ní opět balzám. Kombinace voda s alkoholem a pak balzám bez alkoholu dobrá. Chce to prostě zkoušet a zkoušet...