Crabtree & Evelyn
Crabtree & Evelyn
Kolega Sparq zde před nedávným časem zmínil mýdlo značky Crabtree & Evelyn - NOMAD ,neodolal jsem a od této značky zakoupil mýdlo SANDALWOOD,které mi zavonělo lépe (asi výrazněji). Je v hezké dózičce a skvěle voní,bohužel cena je docela peprná (490,-Kč!!!) ale už se těším na první holení,o kterém samozřejmě poreferuji.Tuto značku údajně používá i britská královská rodina,teda s vyjímkou Královny-matky!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) WILDHOG dne 06 čer 2011, 19:18, celkem upraveno 1 x.
JESUS SHAVES!
Re: Crabtree & Evelyn
Ahoj WILDHOG vyzerá pekne luxusne to mydielko krásna krabička no napíš potom ako sa ti páčilo prajem
bohatu penu a príjemne holenie s pozdravom.
bohatu penu a príjemne holenie s pozdravom.
Britva je nástroj Gentlemana
Pokud toto mýdlo je tak luxusní jak jeho balení,tak je to paráda. Držím palce a věřím,že toto mýdlo polaská jak tvář, tak i duši.
Děkuji,kolegové,poreferuji,jen co mi vous trošku doroste. (včera jsem se oholil)
JESUS SHAVES!
To je škoda, já bych to tak dlouho snad nevydržel.
Tak jsem to dneska nevydržel a oholil jsem se "sandalwoodem" .Je to požitek.Pěna je velice jemná,krémová,velice trvanlivá,s jemnou vůní santalového dřeva,no prostě paráda.Nicméně ,v zájmu objektivity je třeba říct,že za téměř 500,-Kč jsem čekal víc,i když sám nevím co.Opravdu snad jen ta decentní,jemnˇoučká vůně mě skutečně okouzlila.Takže abych to shrnul,nezáleží-li vám na nějaké té stovce,jděte do toho ale vězte,že takových mýdel existuje jistě celá řada a levnějších.
JESUS SHAVES!
Gratulujem je pravda niekedy človek čaká viac a potom je sklamaný ,ale radost a prekvapenie je druh adrenalínu
samozrejme je to určite kvalitné a fajnové mydielko určite ho raz vyskušam tíško zavidím a prajem krásny den.
samozrejme je to určite kvalitné a fajnové mydielko určite ho raz vyskušam tíško zavidím a prajem krásny den.
Britva je nástroj Gentlemana
Co dneska nestoji penize, zejmena kdyz to neni vyrobeno v Cine! Na druhou stranu, tahle krabicka vydrzi leta. Mydlo nedrazdi pokozku, poskytuje velmi hladke oholeni a snadno se z nej rozdelava pena primo na obliceji. Je to me nejoblibenejsi tvrde mydlo, stridam ho s TOBSem a D.R. Harrisem.
Vyzkoušel jsem od CE mýdlo Sienna. Kromě perfektního balení, krabičky, dozičky se tu skrývá naprosto špičkové mýdlo.
Nenalezl jem na něm naprosto žádlou chybu. Cena je poměrně vyšší cca 470,- Kč, ale považuji ji za zcela oprávněnou vzhledem
ke kvalitě výrobku. Rozdělávání pěny, působení na pokožku, klouzavost, změkčení vousů je perfektní. Vůně naprosto jedinečná,
výrazná, dlouhotrvající připomínající staré kožené křeslo s příměsí citrusu a snad hřebíčku a malinko vanilky. Zřejmě si to mírně
sugeruji ale cítil jsem i stopy dobrého doutníku a 20 leté whisky. Podotýkám, že u tohoto výrobku se prodává i náplň v ceně
cca 260,- Kč. Prostě nejlepší mýdlo jaké jsem kdy měl. Nepoužil jsem zásilkový obchod, ale došel jsem si pro ně do prodejny.
Nenalezl jem na něm naprosto žádlou chybu. Cena je poměrně vyšší cca 470,- Kč, ale považuji ji za zcela oprávněnou vzhledem
ke kvalitě výrobku. Rozdělávání pěny, působení na pokožku, klouzavost, změkčení vousů je perfektní. Vůně naprosto jedinečná,
výrazná, dlouhotrvající připomínající staré kožené křeslo s příměsí citrusu a snad hřebíčku a malinko vanilky. Zřejmě si to mírně
sugeruji ale cítil jsem i stopy dobrého doutníku a 20 leté whisky. Podotýkám, že u tohoto výrobku se prodává i náplň v ceně
cca 260,- Kč. Prostě nejlepší mýdlo jaké jsem kdy měl. Nepoužil jsem zásilkový obchod, ale došel jsem si pro ně do prodejny.
Taky mam mýdlo sandalwood a potvrzuji, vynikající vůně, pěná se spraví ihned, krásná a jemná, dále pěkná krabička, prostě anglická kvalitka Nemohl jsem odolat té vůni, že jsem si o měsíc pozdě koupil od CE i Sandalwood kolínskou
Ostrý jako břitva vlastním krásku Boker Solingen - Tree Brand Green Canvas Micarta ....Pracuji v Zmont skalica a vyrábím zimné záhrady