Miska na penu
Re: Penotvor teplý
Tak co? Jaké jsou zkušenosti s novým pěnotvorem? Zatím nemám odvahu ho prubnout.
A proč?
Viděl si ho ?
Blbá otázka, tak nějak mi prošel rukama prototyp (na cca 8mé stránce tohoto vlákna ta chlupatá ruka patří mojí maličkosti ), který by měl být +/- na chlup stejný jako ten co nám pomalu přichází.
Připomínám, že bych byl rád aby se tu sešly fotografie našich nových pěotvorů.
Sakra těším se jak malý, já chcu taky!!!!
Připomínám, že bych byl rád aby se tu sešly fotografie našich nových pěotvorů.
Sakra těším se jak malý, já chcu taky!!!!
Tak já tedy začnu, fotky jsou nic moc, takže sorry.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) jikamaki dne 07 říj 2012, 08:43, celkem upraveno 1 x.
Jééé, mě se tu první fotku nepodařilo připojit, takže snad teď.
Asi dělám něco blbě. Prosím, někoho zkušeného o radu, fakt
se mi nedaří přiložit tu druhou fotku. Díky.
Asi dělám něco blbě. Prosím, někoho zkušeného o radu, fakt
se mi nedaří přiložit tu druhou fotku. Díky.
Tak mě dorazil už v pátek a jeho velikost mi vyrazila dech. Až ho napustím vodou, tak ho za to ouško ve vzduchu asi moc dlouho neudržím . Nicméně k praktické zkoušce jsem se ještě nedostal, ale zkusím odpoledne alespoň nafotit a hodit sem foto.
Tak jsem konečně vyzkoušel toho Goliáše.
Zkušenosti zatím rozporuplné.
Jako klad hodnotím - stabilita pěnotvoru nalitého horkou vodou, inu cca 1 litr vody dělá své
- soustředné zvrásnění vniřku misky, vynikající pro rozdělání pěny
- velikost misky pro rozdělání pěny
- mnohem déle vydrží teplá pěna
- hezké zpracování
Jako zápor hodnotím - velikost celého pěnotvoru a tím i jeho váha, někdy méně znamená více
- velikost nalévacího otvoru pro horkou vodu a absence odvzdušnovací dírky / proto
trvá dlouho jeho naplnění a vylití /
- jedno ucho na držení, myslím, že vzhledem k jeho velikosti by si snad zasloužil dvě uši
- k naplnění misky pěnou vzhledem k její velikosti potřebuji více mýdla, ktrou potom
nevyužiji a honit trochu pěny po dně se mi nelíbí
A ještě k tomu všemu jsem zjistil, že mám malou štětku, vždy mi zmizí v pěně a pak ji lovím ven.
Podotýkám, že to jsou moje postřehy a delším používáním se mohou názory změnit, třeba najdu jinou cestu.
Zkušenosti zatím rozporuplné.
Jako klad hodnotím - stabilita pěnotvoru nalitého horkou vodou, inu cca 1 litr vody dělá své
- soustředné zvrásnění vniřku misky, vynikající pro rozdělání pěny
- velikost misky pro rozdělání pěny
- mnohem déle vydrží teplá pěna
- hezké zpracování
Jako zápor hodnotím - velikost celého pěnotvoru a tím i jeho váha, někdy méně znamená více
- velikost nalévacího otvoru pro horkou vodu a absence odvzdušnovací dírky / proto
trvá dlouho jeho naplnění a vylití /
- jedno ucho na držení, myslím, že vzhledem k jeho velikosti by si snad zasloužil dvě uši
- k naplnění misky pěnou vzhledem k její velikosti potřebuji více mýdla, ktrou potom
nevyužiji a honit trochu pěny po dně se mi nelíbí
A ještě k tomu všemu jsem zjistil, že mám malou štětku, vždy mi zmizí v pěně a pak ji lovím ven.
Podotýkám, že to jsou moje postřehy a delším používáním se mohou názory změnit, třeba najdu jinou cestu.