Tak jak to vypadá? Přidá se ještě někdo?
Mimochodem, vzhledem k předpokládanému počtu - má smysl rezervačka? Nebo seženem místo bez problému? Já bych klidně zkusil zase Richarda. Posledně to tam bylo OK.
Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokecáme.
Re: Kdo je odkud, aneb pojď sousede ze stejného města, pokec
Ja bych to videl na Richarda a nebo u vsech certu. V kazdem pripade nevidim to na nejake dlouhe sezeni aspon u me, jsem docela tenhle tyden v jednom kole
Dobre rano Vam vsem, Gentlemani..
Tak .. po 23 dnech dovolene (kdyz uz mam dovolenou jen 1x rocne, tak poradnou!!) jsem opet zde
Ted je utery rano a o vikendu (26-28.rijna 2012) musim jeste zajet do Brna, takze kdo me bude chtit videt, vi , kde me v Brne najit *hihihi*
Dele nez ten vikend tam vsak zustat nemuzu...
Tak .. po 23 dnech dovolene (kdyz uz mam dovolenou jen 1x rocne, tak poradnou!!) jsem opet zde
Ted je utery rano a o vikendu (26-28.rijna 2012) musim jeste zajet do Brna, takze kdo me bude chtit videt, vi , kde me v Brne najit *hihihi*
Dele nez ten vikend tam vsak zustat nemuzu...
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Koukám že dnes se zaregistroval nový kolega,co víc přímo od nás zřejmě-tedy z Budějovic! že Pedro Smouky..
MERKUR Solingen - 37 001
Jen se pridam - Praha 4
Tez Praha 4 - Modrany
Jeste bych si dovolil uplne nezkusene zacatecniky upozornit, ze v profilu si kazdy muze nastavit "Bydliste:", tedy mesto/region odkud je. Proste si tam muze napsat sam cokoliv!
Pak se to vsem ukaze pod avatarem (fotkou) ve vsech prispevcich ktere ten clovek napise.
Pak se to vsem ukaze pod avatarem (fotkou) ve vsech prispevcich ktere ten clovek napise.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Praha 4 Chodov
Vítám Vás Pražáci. Praha 10
Kousek od Kolína - Zásmuky.