Mýdlo Barbus
Re: Mýdlo Barbus
ja Barbus pouzivam i se studenou vodou (kdyz teplou zrovna nemam) a peni dobre, dve krabicky, kazda kupovana jinde. Mozna mate nejaky problem v technice?
Zcervenani kuze muze byt ale take alergicka reakce na nejakou chemickou slozku v mydle..
PODOTKNU: muze se jednat o jakoukoliv slozku v jakemkoliv mydle.. to neni jen zalezitost Barbusu..
Takhle na dalku se zle stanovuje diagnoza.. ale u zacatecnika to spis bude tou technikou nez alergii..
PODOTKNU: muze se jednat o jakoukoliv slozku v jakemkoliv mydle.. to neni jen zalezitost Barbusu..
Takhle na dalku se zle stanovuje diagnoza.. ale u zacatecnika to spis bude tou technikou nez alergii..
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
ja som členom dobrovolného hasičského zboru, a my zvikneme barbusom natierať závity na hadiciach, nech sa lachšie zapájajú
ano o tom jsem již slyšel,svatá pravda....Test píše:ja som členom dobrovolného hasičského zboru, a my zvikneme barbusom natierať závity na hadiciach, nech sa lachšie zapájajú
MERKUR Solingen - 37 001
já po nanesení barbusu cítím na tvářích pálení a lehké zarudnutí, po ošetření po oholení je to už bez problému. používám ale radějí přírodní kosmetiku, tam je to uplně bez problému.
Zdravím, tak za sebou máme další týden a já jsem zase o trochu zkušenější co se Barbusu týká. Dal jsem na vaše rady, trochu si pohrál s tvorbou pěny a její konzistencí a výsledek je opravdu znát. I přes doporučení rozdělávat pěnu na tváři, jsem si pro tenhle účel pořídil skleněnou mističku. Štětku mám totiž zatím obyčejnou, se syntetickými chlupy, šmrdlání po tváří s ní tedy není moc příjemné. Používám ji pouze k tvorbě pěny, přičemž pěnu samotnou nanáším prsty. Misku hezky nahřeju, poté z ní odleju většinu vody, přičemž na dně nechám dostatečné množství na rozdělání pěny. Hotovou pěnu pěkně vmasíruju do vousů, nechám chviličku působit a pak holím. Výsledek? Zarudnutí minimální. Na tvářích vůbec. Na krku, v oblasti ohryzku, jen nepatrně. Na první, letmý pohled, prakticky nepostřehnutelné. Takže chlapy, díky moc za vaše rady. Věřím, že postupem času, s příbývajícíma zkušenostma, budu ještě zpokojenější.
Ahoj kolegové,
na podzimním setkání jsem slíbil že vložím foto dárkové sady Barbus.
na podzimním setkání jsem slíbil že vložím foto dárkové sady Barbus.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hmm, zajímavé. Z jakého to je roku?
Ahoj pepson,
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky.
Krásná Klasika - nostalgie z dob minulých překračující v kalendáři nejen století ale dokonce i tisíciletí.
Zdravím, Petr.
vítám Tě na zdejším foru mezi Břitevníky.
Krásná Klasika - nostalgie z dob minulých překračující v kalendáři nejen století ale dokonce i tisíciletí.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Děkuji za přivítání.
Rok výroby kolem 1970
Rok výroby kolem 1970