Mikov
Re: Mikov
Bude!
Jen je potřeba seřídit střenky, postavit nový břit a nabrousit.
Není to sice žádná super Břitva, ale je to poctivý nástroj který bude sloužit dlouhá léta k plné spokojenosti.
Jen je potřeba seřídit střenky, postavit nový břit a nabrousit.
Není to sice žádná super Břitva, ale je to poctivý nástroj který bude sloužit dlouhá léta k plné spokojenosti.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Dovolím si doplnit mistra. Holit ano, ale tak úplně vhodná není.
Jedná se o břitvu aseptickou, určenou pro práci ve sterilních podmínkách. Tedy vyholení chlupů před operačním zákrokem. Proto je břitva celonerezová. Střenky jsou snýtovány velmi hrubě, také nerez kolíky. Mám ji ve sbírce a jsem za ni rád, jen bych ji určitě nepředělával na něco co není.
Jedná se o břitvu aseptickou, určenou pro práci ve sterilních podmínkách. Tedy vyholení chlupů před operačním zákrokem. Proto je břitva celonerezová. Střenky jsou snýtovány velmi hrubě, také nerez kolíky. Mám ji ve sbírce a jsem za ni rád, jen bych ji určitě nepředělával na něco co není.
Břitvu ber s respektem a čistou hlavou!
Lékařská Mikovka má skutečně hrubé nýtování a to je právě ten důvod proč se tak obtížně seřizuje aby čepel měla pravidelný chod. Co se týká materiálu čepele, tak je celkem dobrý a po nabroušení udrží ostrost. Velký komfort od ní však nelze očekávat a proto jsem taky psal, že to není žádná super Břitva. Když si bude chtít vyzkoušet holení Břitvou, tak pomocí Mikovky tuto možnost mít bude. Pro fajné holení si velice záhy pořídí Krásku o level výš ale to už bude vědět o co jde.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
...no, problém je, že co stačí na ochlupení, nemusí stačit na vous. Ten má jiný průřez a jinou tvrdost. Ale na osahání postupu a jako základ sbírky dobrá volba. Co já se jí nasháněl...
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.