Není nad nová okna
Konečně jsem opět dělal pěnu z mýdla Klar a mohu potvrdit - ze špetky mýdla pěny na tři papuly, výborně změkčuje a opět na jedno nasazení Břitvy pod uchem přes celou papulu až na druhou stranu dolů na krk jedním tahem (Wiking posledně kontroloval) a vousy pěkně šly dolu bez ostrůvků, odřezků, a šmiků. Co je však důležité, stále ještě mám v misce na dalších několik holení. Vůně příjemná, jemná, nevtíravá a po oholení se ztratí a neovlivňuje následnou kolínskou.
Díky Wikingu - fajné mýdlo.
Skupinova objednavka mydel na prosinec 2012
Re: Skupinova objednavka mydel na prosinec 2012
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Takze vsichni Kolegove, kteri si to neprevezmou odeme osobne, tedy vsichni z Prahy, byli obeslani nasim cislem konta
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Ahoj Wikingu,
téměř s křížkem po funuse, ale taky bych poprosil o 250g Klar Kabinett. Předaní v Praze. Doufám, že uvidím alespoň další kolegy...
Pošli mi prosim číslo účtu...
Díky
téměř s křížkem po funuse, ale taky bych poprosil o 250g Klar Kabinett. Předaní v Praze. Doufám, že uvidím alespoň další kolegy...
Pošli mi prosim číslo účtu...
Díky
Ahoj,taktéž bych rád objednal 125 g. mýdla.Pokud je to ještě možné?
Předání v Praze.
Díky.
Předání v Praze.
Díky.
Rasierladen.de = objednano!
Klar Kabinett = objednano!
Dekuji vsem zucastnenym za prikladnou spolupraci, jakmile se cokoliv noveho dozvim, napisu to sem.
L.
Klar Kabinett = objednano!
Dekuji vsem zucastnenym za prikladnou spolupraci, jakmile se cokoliv noveho dozvim, napisu to sem.
L.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
A je to tady!!
Sledovani zasilky z Rasierladen.de ke me domu
Dnes v 17:32 se vydala ke me.. tak uvidime, jak to nemecka posta zvladne .. je to 517kilometru!!
Klik: http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/ ... 4606079310
Sledovani zasilky z Rasierladen.de ke me domu
Dnes v 17:32 se vydala ke me.. tak uvidime, jak to nemecka posta zvladne .. je to 517kilometru!!
Klik: http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/ ... 4606079310
já bych to tak Ludvíku viděl do pondělí v ČR a tak do středy nejdéle u tebe doma...
MERKUR Solingen - 37 001
- valentin75
- Donátor
DHL Pošta ku mne z DE ide tak týždeň,ale DHL Express z Dánska ani nie 24 hod.
Palo
Jupiiiiii!!
Te postacky co tu prave zazvonila me bylo fakt lito, ta vypadala jak stara Serpka co nosi noblesnim horolezcum jejich vybavu na Mount Everest.
Rasierladen: Firma Klar: .. a jako totalni perlicku nakonec: firma Klar mi poslala take nabidkovy list se zarizenim do holicskych salonu s dodatkem: "Jen pro zivnostniky" Fakt ze, ze normalnimu cloveku 4 kila mydla vystaci na neuveritelnych 12 let kazdodenniho holeni..
takze pro firmu Klar nejsem asi nic jineho nez hodne uspesny holic..
Te postacky co tu prave zazvonila me bylo fakt lito, ta vypadala jak stara Serpka co nosi noblesnim horolezcum jejich vybavu na Mount Everest.
Rasierladen: Firma Klar: .. a jako totalni perlicku nakonec: firma Klar mi poslala take nabidkovy list se zarizenim do holicskych salonu s dodatkem: "Jen pro zivnostniky" Fakt ze, ze normalnimu cloveku 4 kila mydla vystaci na neuveritelnych 12 let kazdodenniho holeni..
takze pro firmu Klar nejsem asi nic jineho nez hodne uspesny holic..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.