to je právě ono... ,do tohohle bych asi "nešel.." ,už jen ta cena...a v neposlední řadě jestli je vůbec záruka nejsou li "jeté."drumbas píše:http://aukro.cz/stetka-na-holeni-13-ks-i2856478716.html
tady kdyby někdo chtěl je na vyběr plno druhu
jestly teda za něco stoji
Výběr prního jezevce
Re: Výběr prního jezevce
MERKUR Solingen - 37 001
Je to pravda, omlouvám se...Infarktu nám netřeba. Osobně si myslím, že ať kolega sahne po kterémkoli z lacinějších jezevců, neudělá chybu a při počátečních skromných nákladech se naučí základ. Pokud potom půjde dál, pozná alespoň rozdíl v kvalitě a bude schopný si ho také patřičně vychutnat. A protože vím, jak vypadají staré, sice památeční..ale opotřebované štětky co mám doma...do těch bych nešel
Naposledy upravil(a) relka dne 14 pro 2012, 16:35, celkem upraveno 1 x.
Nastal čas, kdy nové nevyhovující je nahrazováno starým osvědčeným.
Také myslím, že kolega neudělá chybu s jakoukoliv jezevčicí ze tří uvedených levnějších modelů. Já střídavě se štětkou od Shavemacu používám i jezevčici Balea z DM drogerie a jsem spokojen. Za 179 Kč člověk dostane slušnou jezevčici i se stojánkem. Z počátku pustila sem tam nějaký chlup, ale pak to ustalo. Chlupy jsou samozřejmě zastřižené, takže není tak hebká, jako u štětek s chlupy s přirozenou špičkou skládaných do požadovaného tvaru, ale to je jako porovnávat běžné auto se špičkovým Rolls Roycem.
Dobrý den mám jezevce tweezerman (už mám druhou první sem reklamoval za extremni pouštění chlupů)a ta druhá pouští taky dost v porovnaní např.s DM balea(pokud vam nezaleží vyloženě na vzhledu tak doporučuji cena/výkon . jinak sem nedavno objednal přes ebay jezevciči Frank shaving vyrobce s číny ale handmade vyšla zhruba 400 kč i s poštou a ta mi nepouští vůbec skoro nic pro mě nejlepší .
Jeste me napadlo srovnat tu BALEA Jezevec s modrou ruckou a tu CERRUS Jezevec z Rossmana s sedou ruckou.
Rozdil tam neni zadny, co se financi tyce, ale v kvalite tam rozdil je, a velky!
Ta Cerrus ma mnohem horsi kvalitu, to vypadavani chlupu je tam fakt neumerne vysoke. Tu nedoporucuji!
Ta Balea ze zacatku poztracela nejake chlupy ale ted uz se to stabilizovalo a musim rict ze jsem s ni spokojen.
Jen jsem tu modrou rucku odstranil a ten uzel vlozil do dreva, takze ted k mam pozitek nejen z funkcnosti, ale take z estetiky.
Foto: download/file.php?id=3527&mode=view
Rozdil tam neni zadny, co se financi tyce, ale v kvalite tam rozdil je, a velky!
Ta Cerrus ma mnohem horsi kvalitu, to vypadavani chlupu je tam fakt neumerne vysoke. Tu nedoporucuji!
Ta Balea ze zacatku poztracela nejake chlupy ale ted uz se to stabilizovalo a musim rict ze jsem s ni spokojen.
Jen jsem tu modrou rucku odstranil a ten uzel vlozil do dreva, takze ted k mam pozitek nejen z funkcnosti, ale take z estetiky.
Foto: download/file.php?id=3527&mode=view
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
moc moc pěkne
taky to chci udělat
čim jsi to pak nalepil ten uzel
a jake dřevo použil
mam doma buk dub a nějake exoticke tak nevim
taky to chci udělat
čim jsi to pak nalepil ten uzel
a jake dřevo použil
mam doma buk dub a nějake exoticke tak nevim
Dřevo použij dle vlastního cítění jaké chceš a jaké se ti na ručce bude líbit, stejně tak tvar. Největší úskalí je vyndat ten uzel z té původní modré ručky tak, aby jsi uzel nepoškodil.
Pozor na vlhkost vzlínající z uzlu do dřeva.
Dřevo je třeba nějak ošetřit.
Dřevo je třeba nějak ošetřit.
Modrou DM z Balea mam taky a funguje bez problemu (teda nejake ty chlupy obcas pusti a tak, ale na oholeni bohate staci). Ale priznam, ze nevim o co prichazim, protoze lepsi jsem nikdy v ruce nemel a beru to spis tak trochu utilitarne, nez obradne ... Ale i za malo penez se clovek muze krasne oholit a pokud chce lepsi - "the sky is a limit"